Seminte drajate Salata Helmut 500 sem.

Seminte drajate Salata Helmut 500 sem. – soi de salata ce formeaza capatani compacte, cu frunze netede si verzi. Fiind seminte drajate, semanatul se face cu precizie si fara pierderi in cultura.

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte drajate Salata Helmut 500 sem.soi de salata ce formeaza capatani compacte, cu frunze netede si verzi. Fiind seminte drajate, semanatul se face cu precizie si fara pierderi in cultura.

 

Caracteristici Seminte drajate Salata Helmut 500 sem.

Salata Helmut este un soi ce dezvolta capatani compacte, de dimensiune medie. Frunzele salatei sunt netede si au culoarea verde deschis. Acest soi este destinat culturilor din perioada rece (toamna si iarna). Ca tijele florale sa fie emise tarziu, cultivarea trebuie facuta in perioada cu zi scurta. Avantajul semintelor drajate de salata Helmut este semanarea cu precizie, datorita formei regulate. De asemenea, prin utilizarea semintelor drajate se elimina pierderile ce ar putea avea loc in cultura.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte drajate Salata Helmut 500 sem.

Semanare: martie, august – septembrie. Cultivarea se poate face atat in spatii protejate, cat si in camp deschis, la distanta 40 cm x 25 cm.

Recoltare: martie – iunie.

Se recomanda consumul in stare proapata al frunzelor de salata Helmut, ele aducand un aport optim de vitaminele A si C, beta-caroten si folati organismului uman. Salata Helmut poate fi adaugata cu succes preparatelor culinare precum salatele, rulourile, sandwich-urile, pentru o textura crocanta si un gust delicios.  

 

Specificatii

Producator Agrosel
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Perioada de recoltare Primavara, Vara

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie