Seminte Menta 0,2g

Seminte Menta 0,2g – planta medicinala cunoscuta pentru efectele sale decongestionante, cicatrizante, antiinflamatoare si calmante. Frunzele sale aromate pot fi utilizate atat proaspete, cat si uscate.

5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Menta 0,2gplanta medicinala cunoscuta pentru efectele sale decongestionante, cicatrizante, antiinflamatoare si calmante. Frunzele sale aromate pot fi utilizate atat proaspete, cat si uscate.

Caracteristici Seminte Menta 0,2g

Menta este o planta perena, apreciata pentru proprietatile sale medicinale, cosmetice si terapeutice. Aceasta planta erbacee atinge inaltimea de 40-60cm. Dezvoltarea optima a culturii de menta este favorizata de un sol reavan, moderat fertil, bine drenat. Prefera locurile insorite, insa rezista si la semiumbra.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Menta 0,2g

Semanare: februarie – mai, in rasadnita; aprilie – octombrie, direct in camp. Rasadurile se transplanteaza in lunile aprilie – iulie, dupa schema 50 cm x 20 cm.

Recoltare: aprilie – octombrie.

Uleiul volatil obtinut din menta este utilizat la tratarea migrenelor, asteniei, durerilor reumatice si a racelilor. Compresele cu ceai de menta ajuta la ameliorarea inflamatiilor si iritatiilor cauzate de acnee la nivelul pielii.

 

Specificatii

Producator seminte Agrosel
Durata de viata perena

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie