Seminte Gulie Azur-Star 0.5g

Seminte Gulie Azur-Star 0.5g – soi timpuriu de gulie cu tulpina tuberizata de culoare albastru-violet. Consumati guliile in stare proaspata, pentru a beneficia de resursa bogata de vitamina C, fibre si de continutul scazut de calorii.

3.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Gulie Azur-Star 0.5gsoi timpuriu de gulie cu tulpina tuberizata de culoare albastru-violet. Consumati guliile in stare proaspata, pentru a beneficia de o bogata resursa de vitamina C, fibre si de continutul scazut de calorii.

Caracteristici Seminte Gulie Azur-Star 0.5g

Gulia Azur-Star este un soi timpuriu, ideal pentru culturile in camp, dar si in solarii. Gulia nu este pretentioasa in privinta caldurii, insa este recomandat ca temperatura minima sa nu scada sub 5 grade Celsius. Gulia Azur-Star vegeteaza bine in locuri insorite, cu sol fertil, reavan, afanat. Comparativ cu alte soiuri de gulii, care se lemnifica in lipsa apei si se crapa la umiditate excesiva, Azur-Star nu este sensibila nici la lignificare, nici la crapare.    

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Gulie Azur-Star 0.5g

Semanare: ianuarie – februarie, intr-un spatiu protejat, la distanta 20 cm x 20 cm. Semanarea se face la temperaturi de minim 2 grade Celsius, la adancimea de 2-3cm in sol. In martie – aprilie, rasadurile se transplanteaza.

Recoltare: mai – iulie.

Guliile Azur-Star sunt recomandate pentru consum in stare proaspata, deoarece inlocuiesc cu succesc gustarile mai putin sanatoase. Datorita continutului scazut de calorii, guliile ajuta la mentinerea greutatii corporale adecvate. Bogate in vitamina C si fibre, guliile Azur-Star pot trata anemia, rahitismul, retentia de apa din tesuturi si chiar constipatia.

Specificatii

Producator Kertimag
Perioada de vegetatie Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie