Seminte Leustean 0.5g

Seminte Leustean – planta perena, ale carei lastari, frunze si seminte se utilizeaza la aromatizarea preparatelor culinare. Se pastreaza deshidratate sau congelate.

4.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Leustean – planta perena, ale carei lastari, frunze si seminte se utilizeaza la aromatizarea preparatelor culinare. Se pastreaza deshidratate sau congelate.

 

Caracteristici Seminte Leustean

Leusteanul este o planta perena, ce poate atinge 1 metru inaltime si dezvolta flori galbene. Este un condiment apreciat si des utilizat in bucataria romaneasca. Cultura de leustean are nevoie de o temperatura intre 15 si 19 grade Celsius, nivel moderat de lumina si umiditate. Acest ambalaj contine seminte ce prezinta un invelis organic. Cantitatea de seminte din plic acopera o suprafata de 200-240 metri liniari.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Leustean

Semanare: martie – aprilie, in spatii protejate, la distanta 50-60 cm x 25-30 cm.

Recoltare: aprilie – octombrie, se face esalonat.

Bogat in vitaminele A si C, eucaliptol si quercitina, leusteanul ajuta la tratarea acneei si a problemelor respiratorii, mentinerea sanatatii ficatului si a inimii. Aceasta planta aromatica ofera un gust intens supelor, ciorbelor si se imbina armonios cu branzeturile, cartofii, mierea si morcovii.

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata perena

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie