Benzi cu seminte Patrunjel Felhosszu (3buc. x 1,67m)

Benzi cu seminte Patrunjel Felhosszu (3buc. x 1,67m) – soi semi-timpuriu de patrunjel cu radacina semilunga, de culoare alba, cu forma conica. Datorita tehnologiei de benzi cu seminte, semanarea se face cu precizie, fara pierderi in cultura.

6

Mai multe informații

Benzi cu seminte Patrunjel Felhosszu (3buc. x 1,67m)soi semi-timpuriu de patrunjel cu radacina semilunga, de culoare alba, cu forma conica. Datorita tehnologiei de benzi cu seminte, semanarea se face cu precizie, fara pierderi in cultura.

 

Caracteristici Benzi cu seminte Patrunjel Felhosszu (3buc. x 1,67m)

Patrunjelul Felhosszu este un soi semi-timpuriu, ce dezvolta radacini tuberizate albe, semilungi, cu forma conica si aspect neted. Pentru a evita aparitia radacinilor ramificate se recomanda ca solul sa fie bine lucrat in adancime inainte de semanare. Desi este o planta iubitoare de apa, umiditatea in exces ii produce boli precum Putregaiul moale al radacinilor sau Mana patrunjelului. Utilizarea benzilor cu seminte reduce pierderile in cultura, deoarece semanarea se face cu precizie.    

 

Instructiuni de semanare si recoltare Benzi cu seminte Patrunjel Felhosszu (3buc. x 1,67m)

Semanare: septembrie, martie – aprilie, la distanta de 20-25 cm intre benzi. Semintele sunt situate la 4-5 cm distanta unele fata de celelalte pe o banda.

Recoltare: iunie – octombrie.

Consumul de patrunjel Felhosszu contribuie la reducerea inflamatiilor si a petelor de pe piele, trateaza indigestia si protejeaza inima. Folosita in supe, ciorbe, piureuri, radacina de patrunjel Felhosszu ofera atat o aroma deosebita preparatelor, cat si un aport sanatos de vitamine, flavonoide, cupru si potasiu organismului uman.

Specificatii

Producator seminte Agrosel
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie