Seminte Morcov Nantes (10g, 50g)

Seminte Morcov Nantes (10g, 50g) – soi semitimpuriu de morcovi ce se preteaza pastrarii in depozit. Radacina portocalie creste pana la 60–100g si are forma cilindrica, cu varf rotunjit.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Morcov Nantes (10g, 50g)soi semitimpuriu de morcovi ce se preteaza pastrarii in depozit. Radacina portocalie creste pana la 60-100g si are forma cilindrica, cu varf rotunjit.

 

Caracteristici Seminte Morcov Nantes (10g, 50g)

Morcovii Nantes apartin unui soi semitimpuriu. Planta dezvolta o radacina tuberizata de culoare portocalie, cu forma cilindrica si varf rotunjit. Greutatea unei radacini atinge 60–100g. Desi morcovii nu sunt pretentiosi la caldura, prefera temperaturile cuprinse intre 15 si 24 grade Celsius. Pentru o dezvoltare armonioasa, plantele trebuie sa fie situate intr-o zona insorita cu sol afanat, usor, bine drenat si fertil.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Morcov Nantes (10g, 50g)

Semanare: martie – iunie. Semintele germineaza optim (in 6–7 zile) la 20–25 grade Celsius.

Recoltare: mai – octombrie. Acest soi se preteaza la pastrarea in depozit.

Bogati in falcarinol, vitaminele A si B, caroten, calciu si fibre, morcovii Nantes ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a oaselor, scad nivelul colesterolului si previn aparitia cancerului. Morcovii Nantes pot fi serviti cu succes drept gustare, in stare proaspata, dar se pot folosi si in diverse preparate culinare precum supe, tocane, piure, prajituri.

Specificatii

Producator seminte Prima Sementi
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, Industrializare, Pastrare

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie