Ingrasamant cu ciuperci micorizante After Plant copaci si arbusti decorativi (1kg)

Ingrasamant cu ciuperci micorizante After Plant copaci si arbusti decorativi pentru stimularea infloririi si un frunzis luxuriant la pomi, arbusti, tufe. Contine ciuperci micorizante si NPK.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ingrasamant cu ciuperci micorizante After Plant copaci si arbusti decorativi pentru stimularea infloririi si un frunzis luxuriant la pomi, arbusti, tufe. Contine ciuperci micorizante si NPK.

Cum actioneaza Ingrasamant cu ciuperci micorizante After Plant copaci si arbusti decorativi

Micoriza este relatia simbiotica dintre ciupercile micorizante si sistemul de inradacinare al plantei. Peste 80% din plante traiesc de peste 450 mil de ani in simbioza cu un organism remarcabil - ciupercile micorizante. 

Sporul de micoriza germineaza in sol si isi croieste drumul spre cea mai apropiata radacina, pe care o colonizeaza. Ciuperca penetreaza radacina si creaza o retea interna de ciuperci in interiorul radacinei, prin care ciuperca si planta schimba apa, zahar si nutrienti. 

Hifa continua sa se dezvolte in afara radacinilor, formand o retea extinsa de filamente fine, care acopera de 700 ori mai multa suprafata de sol decat radacina initiala a plantei. Acest sistem secundar extrage un supliment de apa si nutrienti care ajuta la dezvoltarea spectaculoasa a plantei.

Avantajele Ingrasamantului cu ciuperci micorizante universal After Plant copaci si arbusti decorativi

- stimuleaza inflorirea si frunzisul luxuriant de-a lungul anului

- duce la extinderea sistemului radicular

- creste capacitatea plantei de a absorbi apa si substantele nutritive

Cum se aplica Ingrasamantul cu ciuperci micorizante universal After Plant copaci si arbusti decorativi

→ Pomi, tufe, arbusti plantati in sol: 25 - 50 g pe planta. Se presara in jurul circumferintei, se amesteca usor cu solul si se uda. La copacii mari aplicati 50 g/mp sub coroana.

→ Pomi, tufe, arbusti plantati in containere: 50 - 75 g pe planta, de doua ori pe an. Se recomanda ca o data pe an sa se scoata 5 - 10 cm din solul de la suprafata containerului si sa se inlocuiasca cu compost proaspat. Adaugati 25 - 50 g de After Plant pentru a stimula inflorirea si frunzisul luxuriant pe tot parcursul anului. 

Se aplica primavara, la primele semne de crestere si vara in functie de necesitati. Folosirea acestui ingrasamant nu inlocuieste utilizarea ciupercilor micorizante la plantare.

 

Ingrasamantul cu ciuperci micorizante After Plant copaci si arbusti decorativi contine:

    • - specii de ciuperci micorizante, complet naturale
    • - N - 7,8%
    • - P2O5 total - 3,2%
    • - K2O total - 8,1%

Specificatii

Plante tratate Arbori, Arbusti fructiferi, Flori, Plante ornamentale
Producator Plantworks ltd
Elemente Azot (N), Ciuperci micorizante, Fosfor (P2O5), Potasiu (K2O)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Punga 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie