Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri After plant

Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri After plant - tratament pe durata intregii vieti a plantei, radacini mai bogate, toleranta crescuta la seceta, apa si nutrienti mai usor de asimilat si in cantitate mai mare

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri After plant

Ciupercile micorizante sunt ciuperci care traiesc in simbioza cu radacinile unei plante. Sporii de micoriza germineaza in sol si apoi se indreapta spre cea mai apropiata radacina, pe care o colonizeaza. Ciuperca penetreaza radacina si creaza o retea interna de ciuperci in interiorul acestei, prin care ciuperca si planta schimba apa, zahar si nutrienti. 

In final hifa continua sa se dezvolte in afara radacinilor formand o retea extinsa de filamente fine care acopera de 700 ori mai multa suprafata de sol decat radacina initiala a plantei. Acest sistem secundar extrage un supliment de apa si nutrienti care ajuta la cresterea unor flori extraordinare.

Avantajele folosirii Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri After plant

- este usor de utilizat
- este un tratament pe durata intregii vieti a plantei
- radacinile cresc rapid 
- creste toleranta la seceta
- apa si nutrientii se asimileaza mai bine si in cantitate mai mare
- se reduce mortalitatea plantelor mai ales in momentul transplantarii

Cum se utilizeaza Biostimulatorul cu ciuperci micorizante pentru trandafiri After plant

- trandafiri in ghiveci

Inainte de a aseza trandafirul in ghiveci se presara o parte din continutul plicului in locul unde vor fi radacinile, chiar dedesubtul acestora, nu pe lateral. Se pune planta, se acopera in totalitate cu pamant si se uda suficient. 

- trandafiri maturi

Se presara in mod uniform in santul facut pentru plantare sau se presara din loc in loc in functie de nevoia de transplantare, exact in punctul in care se va pune planta. Dupa asezarea plantei, se acopera cu pamant in mod uniform si se uda in mod corespunzator. Pe masura ce radacinile se vor dezvolta, ciupercile micorizante se vor coloniza, iar solul se va drena mai bine. 

 

Specificatii

Plante tratate Trandafiri
Producator Plantworks ltd
Elemente Ciuperci micorizante
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie