Ciuperci micorizante RHS rootgrow

Ciupercile micorizante contribuie la dezvoltarea unui vast sistem de inradacinare secundar care furnizeaza plantelor un supliment de apa si nutrienti. 

Mai multe informații

Ciupercile micorizante RHS rootgrow actioneaza asupra radacinii plantelor, crescand ramnificatia acestora. 

Ciuperci micorizante RHS rootgrow

Peste 80% din plante traiesc de peste 450 mil de ani in simbioza cu un organism remarcabil - ciupercile micorizante. Micoriza este termenul folosit pentru a descrie relatia simbiotica intre ciupercile micorizante si sistemul de inradacinare al plantei.

Mai intai, sporul de micoriza germineaza in sol si isi croieste drumul spre cea mai apropiata radacina, pe care o colonizeaza. Ciuperca penetreaza radacina si creaza o retea interna de ciuperci in interiorul radacinei, prin care ciuperca si planta schimba apa, zahar si nutrienti. 

In final hifa continua sa se dezvolte in afara radacinilor formand o retea extinsa de filamente fine care acopera de 700 ori mai multa suprafata de sol decat radacina initiala a plantei. Acest sistem secundar extrage un supliment de apa si nutrienti care ajuta la cresterea unor flori extraordinare.

Avantajele Ciupercilor micorizante RHS rootgrow

- constituie un tratament pe durata întregii vieti a plantei
- se mareste suprafata acoperita de radacini prin crearea unui sistem radicular secundar
- planta preia din sol o cantitate mai mare de apa si nutrienti
- se asimileaza mai bine fosforul care stimuleaza inflorirea si fructificatia
- creste rezistenta plantei la seceta
- planta are o nevoie redusa de fertilizanti chimici
- se reduc problemele care pot aparea in timpul plantarii sau tranplantarii  

Specificatii

Plante tratate Arbori, Arbusti fructiferi, Ardei, Ardei solarii, Broccoli, Bulbi de flori, Butasi ierbacei, Butasi lemnificati si semilemnificati, Cais, Capsun, Cartof, Castraveti, Castraveti solarii, Ceapa, Cires, coacaz negru, Colchicum spp, Conifere, Conopida, Copaci ornamentali, Crin , Crizanteme, Cucurbitacee, Culturi cu frunza lata, Dovlecei, Dud, Fasole, Floricultura, Garoafe, Gazon, Gulie, Gutui, Horticultura, Lavanda, Legume, Legume sera, Mar, Mazare, Morcov, Mure, Muscate, Nectarin, Par, Pastarnac, Patrunjel, Pepeni, Pepeni verzi, Pepiniere, Petunia, Piersic, Plante cu flori, Plante de balcon, Plante de interior, plante dicotiledonate, Pomi fructiferi, Prun, Spanac, Telina, Tomate, Trandafiri, Varza, Vinete, Visin, Vita de vie, Zmeura
Producator Plantworks ltd
Elemente Ciuperci micorizante
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Plic 60 g, Punga 150 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie