Arbust Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess

Arbustul Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess este un arbust peren, spectaculos, decorativ prin flori, cu flori parfumate, mici, grupate in corimbi de culoare alb spre roz, care creeaza imagini senzationale in perioada de inflorire. Frunzele au culoarea verde-deschis, care toamna vireaza in galben aprins. Are un aspect luxuriant. Mirosul este delicat. Atrage fluturii dand viata gradinii.

20

Mai multe informații

Caracteristici Arbusti Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess

Arbustul Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess este un arbust peren, spectaculos, decorativ prin flori, cu flori parfumate, mici, grupate in corimbi de culoare alb spre roz, care creeaza imagini senzationale in perioada de inflorire. Frunzele au culoarea verde-deschis, care toamna vireaza in galben aprins. Are un aspect luxuriant. Atrage fluturii dand viata gradinii.

Creste sub forma de tufa de 0.5 - 0.8 m inaltime. 

Arbustii Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess se utilizeaza in special pentru borduri si trotuare, decoreaza minunat orice aranjament de gradina. Perfect pentru garduri vii senzationale. Este de nelipsit din peisagistica urbana datorita caracterului sau vitalizant, energizant. nut atunci cand joaca rolul de gard viu.

Instructiuni de plantare si intretinere Arbusti Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess

Arbustii Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess se planteaza primavara inainte de aparitia frunzelor (februarie - aprilie), in repaus vegetativ sau toamna (octombrie - noiembrie), tot in perioada de repaus vegetativ.

Cununita pitica (Spiraea japonica) Little Princess nu este pretentioasa la conditiile de mediu, rezistand in conditii vitrege. Se planteaza ideal intr-un loc bogat in lumina naturala, cel putin 6 ore pe zi, insa se adapteaza si la zonele semi umbroase.

Plantare: februarie - aprilie

Inflorire: iunie - iulie, inflorire repetata si lunga

Specificatii

Producator seminte Yurta Prod
Culoare Alb-rosu
Perioada de inflorire/coacere Iunie, Iulie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Inaltime 50-80 cm
Perioada de plantare Februarie, Martie, Aprilie, Octombrie, Noiembrie

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie