Seminte de gazon japonez 1Kg

Seminte de gazon cu japonez: nu se tunde, recomandat pentru borduri si insule, cromatica multicolora, ideal pentru iubitorii de natura 

32

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte de gazon cu japonez: nu se tunde, recomandat pentru borduri si insule, cromatica multicolora, ideal pentru iubitorii de natura 

Caracteristici Seminte de gazon japonez

Seminte de gazon japonez este un amestec de seminte de iarba cu seminte de flori multicolore. Este ideal pentru spatiile in care nu se poate folosi masina de tuns, pentru borduri sau pentru insule. 

Cum se seamana Semintele de gazon japonez

Semintele de gazon japonez se seamana intr-o zona insorita, intr-un sol care in prealabil a fost curatat de pietre si de buruieni. Se afaneaza apoi pe o adancime de aproximativ 20 cm. Afanarea solului se face toamna, lasand pamantul in brazde, fara sa fie nivelat si maruntit. 

Semintele de gazon japonez se pot semna atat primavara, cat si toamna. Daca se seamna toamna va veti putea bucura de flori inca din primavara.

Dupa ce solul se zvanta, se grebleaza, se fertilizeaza si se taseaza pana se obtine o suprafata plana.

Norma de semanat este de 3-4 kg/100 mp. 

Semanarea semintelor de gazon japonez se face la o adancime de 1 cm, prin imprastiere incrucisata. Daca se doreste o mai buna uniformitate a semnatului, semintele de gazon se pot amesteca cu nisip.

Semintele se acopera apoi cu ajutorul unei greble. Greblarea trebuie sa se faca uniform si in acelasi sens. La sfarsit se taseaza, iar uneori se mai poate aplica un strat de nisip de 1 cm.

Dupa semanare, gazonul se uda printr-o stropire usoara. Pe toata perioada de rasarire solul trebuie sa fie mentinut umed pentru a asigura germinarea semintelor.

Cum se ingrijeste gazonul japonez

Gazonul japonez nu se tunde pentru a nu distruge florile. Se uda regulat, se feritizeaza si se reinsamanteaza daca e cazul.

Specificatii

Producator Agrosel
Destinatie Curte, Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Cutie 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie