Seminte de gazon Sport 250g, 500g, 1kg

Seminte de gazon Sport - amestec de iarba, recomandat pentru terenuri solicitate, cu trafic la calcat. Formeaza un covor rezistent, ideal pentru curti de joaca, terenuri sportive.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Seminte de gazon Sport

Seminte de gazon Sport este un amestec de iarba Sport, indicat pentru inierbarea terenurilor sportive, de joaca, curtilor cu trafic.

Compozitie: Lolium perenne 25%, Festuca rubra 45%, Festuca arundinacea 30%. Aceste seminte sunt rezistente la actiunile mecanice, fiind astfel cel mai potrivit amestec pentru zonele verzi cu trafic intens. Necesar seminte de gazon sport: 1kg/30mp.

Perioada de semanare: semintele de gazon se pot semana toamna/primavara.

Specialistii recomanda semanarea din toamna, datorita inactivitatii buruienilor, umiditatii existente in sol si a temperaturilor constante pentru o perioada mai lunga de timp.

Solul trebuie sa aiba o structura compacta, umiditate constanta si sa fie bogat in elemente nutritive. Solul trebuie sa fie sapat, nivelat pentru eliminarea diferentelor de nivel si lasat ulterior in paragina pentru aprox 3 sapatamani. Astfel buruienile, a caror seminte au cazut in sol in urma saparii, se dezvolta. Le putem elimina, grebland solul cu atentie. 

Semintele de gazon le semanam uniform pe suprafata terenului, iar apoi cu o grebla se introduc la 0.5-1.0cm adancime.

Intretinere: solul proaspat semanat cu gazon trebuie udat, astfel incat pana la rasarirea ierbii acesta sa aiba o umiditate constanta pana la 5cm adancime.

Prima tundere o realizam cand iarba are o inaltime de 8-10cm. Vom tunde pana la 3-4cm inaltime. 

Daca intre timp vor aparea buruieni se recomanda scoaterea lor manual. Dupa ce au germinat semintele de iarba, s-a efectuat prima tundere si suprafata a luat aspectul unui teren bine acoperit cu gazon, vom putea aplica si erbicidele selective pentru eliminarea buruienilor.

La Ferma-Gradina gasim seminte de gazon de calitate, consultanta specializata si preturi competitive.

Specificatii

Producator Kertimag
Destinatie Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Punga 1 kg, Punga 250 g, Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie