Seminte pentru germinat Naut BIO 50g

Seminte pentru germinat Naut BIO – seminte incoltite de naut, benefice la reglarea insulinei, sustinerea unei digestii normale si mentinerea inimii sanatoase. Usor de obtinut intr-o perioada scurta de 2-3 zile.

5

Mai multe informații

Seminte pentru germinat Naut BIO – seminte incoltite de naut, benefice la reglarea insulinei, sustinerea unei digestii normale si mentinerea inimii sanatoase. Usor de obtinut intr-o perioada scurta de 2-3 zile.

Caracteristici Seminte pentru germinat Naut BIO

Germenii de naut sunt seminte incoltite de naut, usor de digerat de catre organismul uman. Ei reprezinta o sursa importanta de vitamine, fibre si proteine pentru alimentatia noastra. Germenii de naut sunt potriviti pentru consum dupa 2-3 zile de la semanare. Daca se asteapta o perioada mai indelungata inainte de recoltare, germenii devin amarui.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte pentru germinat Naut BIO

Semanare: pe tot parcursul anului. Germenii de naut pot fi obtinuti cu usurinta in locuinta proprie, daca sunt urmati cativa pasi simpli. Temperatura optima pentru germinare este de 20 grade Celsius. Pe suprafata unei farfurii se aseaza uniform 2 linguri de seminte. Acestea trebuie clatite cu apa de 2 ori pe zi. Apa in exces se indeparteaza, pentru a evita putrezirea germenilor. Locul in care asezam semintele la germinat trebuie sa fie insorit, insa nu in bataia directa a razelor de soare.

Recoltare: dupa 2-3 zile de la semanare.

Recomandam ca germenii de naut sa fie consumati in stare proaspata, in salate sau alaturi de anumite preparate culinare.  

Specificatii

Producator Kertimag
Destinatie Consum, Consum in stare proaspata
Timpul de germinare 3 zile
Udare Zilnic de doua ori
Temperatura de germinare 20 grade C

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie