Aplicator seminte si fertilizatori Easy Green

Aplicator seminte si fertilizatori Easy Green – carucior profesional de precizie, utilizat la dispersia semintelor de gazon si fertilizatorilor pe suprafete mari. 

339.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Aplicator seminte si fertilizatori Easy Green carucior profesional de precizie, utilizat la distribuirea semintelor de gazon si fertilizatorilor pe suprafete mari. 

 

Caracteristici Aplicator seminte si fertilizatori Easy Green

Aplicatorul de seminte si fertilizatori Easy Green este destinat distribuirii de seminte de gazon sau ingrasaminte granulate. Cuva aplicatorului este realizata din plastic de calitate superioara, iar cadrul metalic este rezistent la uzura.

Manerul utilajului este prevazut cu un sistem de reglare a lungimii sale, pentru a realiza munca cat mai comfortabil, de la inaltimea dorita. Posibilitatea de a reduce dimensiunea manerului faciliteaza si depozitarea aplicatorului pana la urmatoarea folosire.

Pentru a distribui uniform si precis semintele/ingrasamintele, aplicatorul de seminte si fertilizatori Easy Green poate fi ajustat in functie de marimea produselor folosite.

Atunci cand doriti sa schimbati directia de inaintare a dispozitivului ori ati finalizat distribuirea semintelor, aplicatorul de seminte si fertilizatori Easy Green poate fi oprit sau pornit cu usurinta de la clapeta situata pe maner.

Raza de actiune a dispozitivului acopera o suprafata de 122-340cm. 

Se recomanda pentru peluze, livezi sau spatii imprejmuite.

Avantaje in utilizare: suprafata mare de acoperire si timp redus in care distribuie produsele.

 

Specificatii

Producator Everris

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie