Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil

Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil ameliorator pentru sol, care faciliteaza retinerea nutrientilor si a apei in pamant, datorita bunei capacitati de adsorbtie. Carbune activ obtinut din surse 100% naturale, benefic in prevenirea imbolnavirii plantelor.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil ameliorator pentru sol, care faciliteaza retinerea nutrientilor si a apei in pamant, datorita bunei capacitati de adsorbtie. Carbune activ obtinut din surse 100% naturale, benefic in prevenirea imbolnavirii plantelor.

 

Caracteristici Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil

Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil este un ameliorator de sol, utilizat tot mai des de catre gradinari. Buna capacitate a carbunelui activ de a absorbi lichidele ajuta in cazul umiditatii in exces, care i-ar putea dauna plantei. Nu doar ca preia apa, ci o purifica si filtreaza. Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil retine ingrasamintele si le elibereaza treptat. Astfel, plantele se hranesc cu substante nutritive o perioada indelungata.

Pamanatul amestecat cu carbune activ devine poros, faciliteaza circulatia aerului si implicit contribuie la dezvoltarea radacinilor. Daca solul este unul acid, carbunele activ il echilibreaza, neutralizeaza. Utilizand Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil, este redus riscul de aparitie al bolilor foliare si de sol.

 

Instructiuni de utilizare Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil

In amestecul folosit la transplantarea plantelor adaugati carbune activ pana cand obtineti densitatea dorita. Pamantul si Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil din aceasta compozitie trebuie sa fie foarte bine amestecate. Este recomandat sa fie utilizat la plante supuse unor factori de stres precum lumina si umiditate scazute sau la plante mature care necesita mai multe substante nutritive.

Biochar Carbune activ pentru plante Dr. Soil aduce beneficii solului si plantelor cativa ani dupa o singura utilizare.

Acest produs trebuie folosit doar in scop horticol. Se pastreaza in ambalajul original, departe de lumina directa a soarelui.   

Specificatii

Producator Green Project

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie