Ingrasaminte culturi agricole

Ingrasaminte culturi agricole

Ingrasamintele pentru culturi agricole includ cele destinate pentru legume, pomi fructiferi, vita de vie, cereale (porumb, grau, orz etc). Aceste culturi au nevoi diferite de substante nutritive in functie de fenofaza de dezvoltare.

Cultivand un teren an dupa an, acesta se epuizeaza in anumite substante nutritive ce trebuie suplimentate pentru dezvoltarea optima a culturilor noi. Ajutorul vine din partea ingrasamintelor chimice sau naturale specifice fiecarei culturi agricole.

Alegerea corecta a ingrasamantelor este esenta reusitei. Exista 4 aspecte importante la care trebuie sa fiti atenti pentru a obtine eficienta dorita a fertilizantilor → folositi o sursa corecta de fertilizant, in doza corecta, la momentul potrivit, aplicat corect pe suprafata potrivita =  sa gasiti ingrasamantul adaptat in special nevoilor culturii Dumneavoastra

Cum aleg cel mai potrivit ingrasamant pentru cultura mea?

Pentru a veni in ajutorul Dumneavoastra va punem la dispozitie diferite tipuri de ingrasaminte lichide, solide cu aplicare la radacina sau foliar, formulate dupa cele mai noi tehnologii, cu un continut complex de micro- si macroelemente, potrivite atat pentru o fertilizare generala ( ex: Ingrasamant Wuxal Macromix, Ingrasamant Wuxal MicroplantIngrasamant Fertigonia, Ingrasamant Fertitel) cat si pentru a preveni carenta unui nutrient specific anumitor culturi, faze de crestere (ex: Ingrasamant Wuxal Boron, Ingrasamant Wuxal Calcium).

De remarcat sun produsele din gama Wuxal, cu formulare unica de pe piata, care pe langa elementele nutritive contin 7 aditivi care favorizeaza absorbtia nutrientilor si asigura eficienta crescuta a produselor. Tehnologia Wuxal este garantia biodisponibilitatii elemente nutritive in concentratiile inscrise pe ambalaj. 

Alegeti acum ingrasamantul cel mai potrivit in functie de cultura agricola infiintata!

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 11

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 11

Pagină
pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.