Ingrasamant YaraMila Cropcare NPK 11-11-21

YaraMila Cropcare NPK 11-11-21 - complex de ingrasamant granulat, echilibrat, usor de folosit in culturi horticole si ornamentale, livezi si gazon. Ofera un start bun culturii tale!

 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

YaraMila Cropcare NPK 11-11-21 este un ingrasamant granulat, echilibrat, in care elementele componente sunt combinate in cea mai eficienta sursa disponibila, protejate de riscul separarii in timpul manipularii. YaraMila Cropcare se diferentiaza de celelalte ingrasaminte cu azot, fiind mai eficient, oferind astfel randamente mai bune.

Caracteristici Ingrasamant YaraMila Cropcare NPK 11-11-21 

YaraMila Cropcare 11-11-21 este un ingrasamant pe baza de NPK, care se utilizeaza ca starter la toate culturile irigate prin picurare. Distributia nutrientilor se face echilibrat, astfel incat este redus riscul separarii nutrientilor in timpul transportului, manipularii sau imprastierii.

Asigura calitate ridicata culturilor si recolta imbunatatita.

Continut Ingrasamant YaraMila Cropcare NPK 11-11-21: 

- azot 11% - azotul din produsele YaraMila este prezent 40-45% ca nitrat și 55-60% ca amoniu. Nitratii sunt necesari pentru culturile cu crestere rapida si pentru dezvoltarea buna a radacinilor. Amoniul este important pentru a mentine o livrare sustinuta de azot. O buna aplicare a YaraMila minimizeaza pierderile de azot in comparatie cu alte ingrasaminte NPK. Acest lucru inseamna mai putine pierderi de nutrienti si un impact redus asupra mediului.

- fosfor 11% - formele de fosfor din YaraMila sunt pe deplin disponibile. Combinatia de forme diferite de fosfor ofera o mai mare disponibilitate pe termen lung pentru cultura, pe o gama larga de tipuri de soluri. Este mai stabil in conditii extreme de pH decat alte surse de fosfor.

- potasiu 21% - potasiul din YaraMila stimuleaza cresterea tulpinilor puternice si ofera toleranta la boli si daunatori prin cresterea grosimii peretilor celulari exteriori. Totodata, potasiul imbunatateste toleranta la inghet si seceta a plantelor. Este un macroelement esential pentru obtinerea de productii ridicate, fructe de inalta calitate, cu continut de zaharuri mai mare.

- fier 0.08%, bor 0.05%, zinc 0.04%, mangan 0.25%, cupru 0,03%, molibden 0.002%, sulf 25%, magneziu 2.6%

Cum aplicam Ingrasamant YaraMila Cropcare NPK 11-11-21

YaraMila Cropcare se poate folosi la culturile infiintate prin rasad sau zarzavaturi irigate pe perioada vegetatiei, livezi intensive, plante ornamentale si gazon. Totodata se recomanda si in amestecurile nutritive pentru rasaduri si flori in jardiniere.

→ culturi horticole si plante ornamentale

  • fertilizare de baza 300-800kg/ha (30-80g/mp)
  • fertilizare faziala 150-300kg/ha (15-30g/mp)

→ vii si livezi

  • total fertilizare de baza si faziala 440-1000 kg/ha (44-100g/mp)

→ producere de rasaduri

  • fertilizare de baza 50-120g/mp
  • pentru turba 2-4kg/mc
  • fertilizare faziala 10-30g/mp, la interval de 10-14 zile

 

Avantaje in utilizare Ingrasamant YaraMila Cropcare NPK 11-11-21

• Contine atat nitrat disponibil imediat, cat si azot de amoniu cu absorbtie mai lenta. Hraneste cultura in stadiile incipiente si mijlocii de dezvoltare.

• Contine fosfor intr-o forma accesibila, favorizeaza cresterea activa a radacinilor si ofera plantelor tinere un inceput bun.

• Aplicarea pe sol asigura un aport stabil de magneziu pentru a satisface nevoile plantei.

• Sulful este unul dintre elementele principale, daca nu este suficient, duce la utilizarea ineficienta a azotului.

• Eliberarea si asimilarea rapida a nutrientilor.

• Usor de folosit.

• Nu formeaza praf.

Aplicat in cantitatile recomandate si in conditiile potrivite YaraMila Cropcare NPK 11-11-21 asigura asimilarea precisa si echilibrata a nutrientilor de catre culturi.

 

 

Specificatii

Plante tratate Arbusti fructiferi, Ardei, Ardei solarii, Floricultura, Gazon, Horticultura, Legume, Legume sera, Plante cu flori, plante de gradina, Plante ornamentale, Plante verzi, Pomi fructiferi, Sere, Tomate, Tomate solarii, Varza, Vinete, Vinete solarii, Vita de vie
Producator Everris (Scotts)
Elemente Azot (N), Bor (B), Cupru (Cu), Fier (Fe), Fosfor (P), Magneziu (MgO), Mangan (Mn), Molibden (Mo), Potasiu (K), Zinc (Zn)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Punga 5 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie