Tannisol pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin – cu acestea preveniti oxidarea mustului sau a vinului, dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti si a altor microorganisme care ar putea deteriora vinul si calitatea acestuia.
Preț | Cantitate | |
---|---|---|
Tannisol pliculete pentru must/vin antiseptice si antioxidante 10g | 1.95 | Cantitate |
Reducere de preț pentru comenzi mai mari! - Sună la 0724-239-143 sau la 0722-410-174
Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin – preveniti oxidarea mustului sau a vinului, dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti si a altor microorganisme care ar putea deteriora vinul si calitatea acestuia.
- a preveni oxidarea
- a favoriza microflora potrivita pentru o fermentare calitativa
- a evita dezvoltarea bacteriei Mycoderma aceti, care determina otetirea vinului
- efectele oxidarii – vinul devine tulbere si/sau isi schimba culoarea in maro, isi pierde aroma
- dezvoltarea microorganismelor care altereaza vinul in timpul transvazarii, transportului sau a depozitarii, dar si in perioadele cu temperaturi mari
- 1 pliculet(10g) la 1hL must nefermentat
- 1 pliculet(10g) la 1hL vin rosu aflat la finalul procesului de fermentare sau ca masura de preventie
- 2 pliculete(10g) la 1hL vin nefiltrat sau ca masura de corectie
- 3 pliculete(10g) la 1hL vin dulce
Pliculetele de Tannisol au in compozitie 95% E224 metabisulfit de potasiu, 3% E300 acid L-ascorbic si 2% tanin.
Alegeti Tannisol - pliculete antiseptice si antioxidante pentru must/vin pentru a obtine un vin calitativ, limpede si aromat!
Producator | Enartis |
---|---|
Ambalaj | Plic 10 g |
Utilizare produs | previne alterarea vinului, previne otetirea mustului, previne oxidarea mustului, previne oxidarea vinului |
Utilizare | previne alterarea vinului |