Drojdie de vin Uvaferm Danstil A (20g)

Drojdie de vin Uvaferm Danstil A - drojdie cu rezistenta la temperaturi scazute (10ºC), potrivit pentru fermentarea mustului de vin alb sau rosu, a borhotului pentru tarie sau pentru repornirea fermentarii.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Drojdie de vin Uvaferm Danstil A - drojdie cu rezistenta la temperaturi scazute (10ºC), potrivit pentru fermentarea mustului de vin alb sau rosu, a borhotului pentru tarie sau pentru repornirea fermentarii. 

Doza si mod de administrare Drojdie de vin Uvaferm Danstil A :  

- in conditii optime → 20 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A  

- in cazul fructelor mucegaite sau care au intrat in putrefactie → 30 - 40 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A 

- in cazul opririi fermentarii → 50 g/hl (100 l) Drojdie de vin Uvaferm Danstil A 

Utilizare:

- 20 g Drojdie de vin Uvaferm Danstil A  + 2 l apa calda (35 - 40º C) → se lasa 15 minute la inmuiat, timp in care se mentine temperatura amestecului la nivelul 35 - 40º C prin asezarea amestecului intr-un vas mai mare cu apa calda → peste amestecul de drojdie se adauga treptat cate o cantitate de must in asa fel ca temperatura amestecului sa nu scada mai mult de 8ºC → operatia se repeta pana cand intre amestec si must se obtine o diferenta de temperatura sub 4 grade.

Specificatii

Producator Danstar Ferment AG
Ambalaj Plic 20 g
Utilizare Fermentarea mustului

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie