Drojdie de vin Uvaferm PM (20g)

Drojdie de vin Uvaferm PM - drojdie selectioanata rezistenta la alcool si la rece (6ºC) ce asigura si o repornire sigura a fermentarii in cazul unei opriri accidentale putand fi utilizat in fermentatia musturilor de vin alb, roze, a borhotului pentru tarie si in cazul vinurilor spumante.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Drojdie de vin Uvaferm PM - drojdie selectioanata rezistenta la alcool si la rece (6ºC) ce asigura si o repornire sigura a fermentarii in cazul unei opriri accidentale putand fi utilizat in fermentatia musturilor de vin alb, roze, a borhotului pentru tarie si in cazul vinurilor spumante.

 

Caracteristici Drojdie de vin Uvaferm PM:

- Drojdia de vin Uvaferm PM este recomnadat in vinificarea tuturor tipurilor de musturi, chiar si in conditii dificile (struguri mucegaite, struguri intrate in putrefactie, oprirea accidentala a fermentatiei)

Doza si mod de utilizare:

- 20 g/hl Drojdie de vin Uvaferm PM - in conditii optime de fermentare

- 30 g/hl Drojdie de vin Uvaferm PM - pentru vinuri roze sau in cazul fermentarii la rece

- intre 30 si 50 g/hl Drojdie de vin Uvaferm PM - cand se porneste de la fructe mucegaite, intrate in putrefactie

- 50 g/hl Drojdie de vin Uvaferm PM - la sampanii sau in cazul unei fermentari oprite

 

Drojdia de vin Uvaferm PM se utilizeaza in felul urmator:

1).  20g Drojdia de vin Uvaferm PM se omogenizeaza in 2 l de apa calda (35-40ºC)

2). Se lasa la inmuiat 15 minute. In vederea mentinerii temperaturii amestecului de drojdie la 35-40ºC, ce asigura activarea drojdiilor, se recomanda asezarea vasului cu amestec intr-un vas mai mare cu apa calda

3). Amestecul de drojdie obtinut se adauga treptat la must dupa cum urmeaza →  peste amestec se adauga o cantitate de must ce asigura o scadere a temperaturii amestecului cu maxim 8ºC - operatie ce se repeta pana cand diferenta de temperatura intre amestec si must ajunge sub 4ºC

4). Amestecul obtinut, ajustat la temperatura potrivita se adauga in mustul supus tratamentului 

Specificatii

Producator Danstar Ferment AG
Ambalaj Plic 20 g
Utilizare Fermentarea mustului

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie