Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC (10g)

Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC  - imbunatateste capacitatea de presare a strugurilor → asigura o cantitate mai mare de must. Favorizeaza limpezirea vinului, ajuta la intensificarea aromei si scade necesitatea de sulfiti.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC  - imbunatateste capacitatea de presare a strugurilor → asigura o cantitate mai mare de must. Favorizeaza limpezirea vinului si ajuta la intensificarea aromei. 

Caracteristici Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC:

- enzimele pectolitice sunt folosite in vinificatie pentru a descompune pectinele (polimeri organici prezenti natural in pertele celular al strugurilor), 

- descompunerea pectinelor este un proces esential in vinificatie ce ajuta la: reducerea vascozitatii mustului, la limpezirea/filtrarea mai usoara si rapida a mustului, mentinerea unei arome intense a vinului si nu in ultimul rand la capacitatea de presare a strugurilor

- enzimele pectolitice, sunt prezente si in mod natural in must intr-o anumita concentratie (de obicei prea mica), insa pentru a detine controlul presarii / limpezirii mustului este esential sa adaugam suplimentar Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC

Doza si mod de administrare Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC :

- struguri albi (inainte de presare sau inainte de limpezirea mustuli) → 1-3 g/100 kg

- struguri negrii (inainte de presare) → 2-3 g/100 kg

- borhoturi → 1-3 g/100 kg

Utilizare Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC :

 -  1 g de Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC se amesteca cu 1 dl apa calduta (15-25ºC) si se adauga la borhot/must 

- enzima actioneaza in 30-60 minute dupa adaugare, cu conditia ca temperatura de lucru sa fie peste 8ºC

Pentru o capacitate de presare mai ridicata alegeti Enzima pentru descompunerea pectinelor Lallzyme HC!

 

 

Specificatii

Producator Kertimag Ungaria
Ambalaj Plic 10 g
Utilizare produs descompunerea pectinelor
Utilizare Limpezirea vinului

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie