Seminte Porumb zaharat Gia F1 50 sem.

Seminte Porumb zaharat Gia F1 50 sem. – hibrid semitimpuriu, foarte productiv. Plantele dezvolta stiuleti cu cate 18-20 boabe super dulci, de culoare galben auriu. Convingeti-va si dumneavoastra de fragezimea si gustul placut al acestui porumb zaharat.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Porumb zaharat Gia F1 50 sem.hibrid semitimpuriu, foarte productiv. Plantele dezvolta stiuleti cu cate 18-20 boabe super dulci, de culoare galben auriu. Convingeti-va si dumneavoastra de fragezimea si gustul placut al acestui porumb zaharat.

 

Caracteristici Seminte Porumb zaharat Gia F1 50 sem.

Porumbul zaharat Gia F1 este un hibrid semitimpuriu, cu potential de productie foarte ridicat. In conditii optime pentru dezvoltare, plantele produc stiuleti uniformi, mari de aproximativ 20 cm lungime. Pe fiecare stiulete se formeaza 18-20 randuri de boabe aurii, cu gust super dulce. Este recomandat ca porumbul zaharat Gia F1 sa fie cultivat intr-o zona de lunca, pe un sol lipsit de buruieni. Incepand cu momentul infloririi si pana la coacere, trebuie acordata o atentie deosebita nivelului de umiditate din sol.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Porumb zaharat Gia F1 50 sem.

Semanare: aprilie – iunie, direct in camp, la distanta 60 cm x 30 cm. Adancimea de semanare nu trebuie sa depaseasca 2-3cm, iar temperatura minima sa fie 12 grade Celsius.

Recoltare: iulie – septembrie, cand boabele sunt fragede si matasea stiuletilor are culoarea maro.

Datorita substantelor nutritive pe care le contine, porumbul zaharat Gia F1 este benefic in curele de slabire, contribuie la sanatatea sistemului nervos si previne aparitia anemiei. In cazul stiuletilor proaspeti sunt necesare 10 minute de fierbere pentru a fi consumate. Daca doriti sa va bucurati o perioada indelungata de porumb dulce si aromat, boabele se pot pastra congelate.

Specificatii

Producator seminte Kertimag
Rezistenta la boli (HR/IR) nespecificat
Interval maturitate (zile) semitimpuriu
Cantitate 50 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie