Seminte Cimbru (1.5g)

Seminte Cimbru  – planta anuala, cu proprietati medicinale si terapeutice. Lastarii neinfloriti si frunzele se pastreaza deshidratati sau congelati. Aromatizeaza cu succes preparatele culinare si aduce beneficii organismului uman.

Mai multe informații

Seminte Cimbru planta anuala, cu proprietati medicinale si terapeutice. Lastarii neinfloriti si frunzele se pastreaza deshidratati sau congelati. Aromatizeaza cu succes preparatele culinare si aduce beneficii organismului uman.

 

Caracteristici Seminte Cimbru 

Cimbrul este o planta anuala, cu o inaltime de aproximativ 20-30cm. Cultura de cimbru este pretentioasa la caldura si lumina, fiind necesara asezarea intr-o zona insorita, cu temperatura ridicata. Acesti factori influenteaza pozitiv producerea de ulei volatil. In ceea ce priveste umiditatea, plantele de cimbru prefera udarea cu cantitati moderate de apa. Atat frunzele, cat si lastarii neinfloriti pot fi utilizati in stare proaspata, congelati sau deshidratati.

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Cimbru

Semanare: aprilie – mai, direct in camp, dupa schema 30 cm x 15-20 cm.

Recoltare: iulie - august.

Cimbru este benefic la ameliorarea spasmelor si a durerilor, tratarea problemelor respiratorii, reducerea anxietatii si a stresului. Este folosit cu succes la aromatizarea preparatelor culinare, dar si la obtinerea unui ceai cu efecte curative.

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie