Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte broccoli

Seminte broccoli

Seminte broccoli

Broccoli este una dintre legumele cele mai nutritive dintre care puteti cultiva in gradina. Popularitatea ei este ridicata datorita beneficiilor aduse sanatatii. Broccoli se cultiva pentru consum proaspat, industrializare si congelare.

In oferta noastra gasiti seminte broccoli de cea mai buna calitate, ambalate in micropachete, de pana la 10g. Sunt soiuri pentru cultura de vara si toamna (cultura principala sau succesiva).  

Ne putem realiza singuri rasadurile de broccoli folosind pastilele si cofrajele Jiffy, foarte practice si economice. Trebuie mentinuta o temperatura optima si constanta, asigurate irigari si fertilizari regulate.

•Pentru cultura de vara - rasadurile se transplanteaza cand acestea au 4 saptamani

•Pentru cultura de toamna- rasadurile se pun la locul definitiv cand au varsta de 6 saptamani.

Broccoli are nevoie de sol bogat in bor, fertil si cu drenaj bun, pH cuprins intre 6-7, situat in zone insorite. In categoria de ingrasaminte regasiti fertilizanti naturali care vor ajuta rasadurile sa se dezvolte, sa infloreasca si sa fructifice optim.

In oferta noastra regasiti soiuri de seminte broccoli tip calabrese, dintre care se distinge un soi cu inflorescenta de culoare mov, soiul Miranda.

In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta pentru unul din soiurile puse la dispozitie de magazinul nostru online de seminte broccoli.

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

4 Articol(e)

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.