Ingrasaminte naturale

Ingrasaminte naturale

Ingrasamintele naturale sau orgaince sunt ingrasaminte de origine organica, provenite ca reziduuri ale unor activitati umane sau din resturi si sedimente naturale vegetale.

Asa cum toate organismele vii de pe pamant au nevoie de hrana pentru a se dezvolta optim trebuie sa asigurati si plantelor elementele nutritive necesare pentru crestere si dezvoltare, aplicand ingrasamintele potrivite din momentul plantarii pana la recoltare. Ca si compozitie, ingrasamintele asigura o sursa sigura si eficienta de NPK plantelor si in plus mai pot sa contina si alte macro- sau microelemente, enzime, aminoacizi, microorganisme benefice, etc.

Scopul folosirii ingrasamintelor in agricultura → realizarea unor productii agricole cantitative si calitative superioare!

Avantajele administrarii ingrasamintelor naturale:

- obtinerea de alimente nontoxice → obtineti alimente fara substante chimice nocive in compozitie   

- se pot obtine si acasa din dejectiile animale sau prin compostarea resturilor vegetale

- mentin fertilitatea solului prin inmagazinarea de macro si micro elemente

- au o eliberare treptata in sol care favorizeaza dezvoltarea microorganismele benefice plantelor

- imbunatatesc structura solului, aerarea, capacitatea de absorbtie si retinere a apei

- sunt biodegradabile și nu cauzează poluarea mediului


Diferenta Ingrasamant natural - Ingrasamant chimic

Diferenta majora dintre Ingrasamintele naturale si cele chimice consta in capacitatea de a crea humus, adica cele naturale asigura nutrienti specifici solului care favorizeaza dezvoltarea microorganismelor benefice ce asigura mai departe nutrienti plantelor, pe cand cele chimice asigura doar nutrientii necesari pe moment plantelor.

Prin urmare, folosind ingrasamante organice asigurati  un proces continuu stabil de eliberare a nutrientilor din produs si sol.

Faceti acum primul pas pentru o lume mai sanatoasa! Pe langa Ingrasamintele naturale, alegeti pe intreaga perioada de vegetatie a culturilor Dumneavoastra Tratamente, insecticide naturale si obtineti alimente fara reziduuri toxice!  Va punem la dispozitie Ingrasaminte naturale cu aplicare:

♦ la sol, in general cu eliberare treptata a macroelementelor→  Ingrasamant Terrafertil, Ingrasamant Soil Plus, Ingrasamant Plantella Organic 

♦ foliar, contin nutrienti imediat biodisponibili plantelor→  Ingrasamant Cropmax, Wuxal Ascofol (cel mai concentrat ingrasamant pe baza de alge marine), Amalgerol, Agrocean B, Agrocean 6.5.5

Alegeti ingrasamintele naturale care se potrivesc cel mai bine culturii Dumneavoastra!

Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

9 Articole

pe pagină
Setați descendent