Ingrasaminte

Ingrasaminte

In magazinul nostru online gasesti o gama variata de ingrasaminte, de la cele chimice sau naturale pana la stimulatori si biostimulatori.

Ingrasamintele reprezinta hrana pentru plante si sol. Este indicat sa le folosesti daca doresti recolte bogate sau plante de ghiveci frumoase.

In momentul in care te hotarasti sa cumperi ingrasaminte, trebuie sa tii cont de cateva aspecte, precum: categoria din care face parte planta, momentul aplicarii, forma sub care se aplica.

Categoria plantei ingrasamintele noastre se pot aplica la plante ornamentale de interior/exterior, plante decorative prin flori, flori in ghiveci, legume si flori din gradina hobby sau profesionala, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, gazon si conifere.

Momentul aplicarii vei descoperi in fiecare categorie de ingrasaminte detalii cu privire la perioada recomandata de aplicare. Urmand sfaturile vei obtine cu siguranta rezultatele dorite.

Forma de aplicare aceste ingrasaminte se pot aplica la radacina plantelor sau foliar, in sol direct sau prin fertirigare( pentru cei care aplica ingrasamantul prin sistemul de irigare prin picurare).

Desc

Articolele 1-9 din 63

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri

  Biostimulator cu ciuperci micorizante pentru trandafiri 

  Mai multe
 2. Ciuperci micorizante
  Ciuperci micorizante RHS rootgrow

  începând de la 45,00 RON

  Ciupercile micorizante contribuie la dezvoltarea unui vast sistem de inradacinare secundar care furnizeaza plantelor un supliment de apa si nutrienti. 

  Mai multe
 3. biostimulator.ciuperci.micorizante.bulb.starter 500 g

  Biostimulatorul cu ciuperci micorizante pentru bulbi de flori Bulb Starter 500g contribuie la dezvoltarea unui vast sistem de inradacinare secundar, care furnizeaza plantelor un supliment de apa si nutrienti. 

  Mai multe
 4. Ingrasamant Vitaflora pentru leandru 1L

  Vitaflora pentru leandru - asigurati crestere echilibrata si sanatoasa leandrilor dumneavoastra. 

  Mai multe
 5. Stimulator Gerauxin
  Stimulator Gerauxin

  începând de la 11,90 RON

  Stimulatorul Gerauxin este un fitoregulator lichid cu actiune roditoare, stimulanta si cicatrizanta pentru o gama larga de culturi: mar, par, piersic, dovlecel, tomate, vinete, capsun, maslin, flori, culturi ornamentale. Reduce si previne pagubele cauzate de ger.

  Mai multe
 6. Ingrasamant foliar Solar Calciu 100ml

  Ingrasamant foliar Solar Calciu 

  Mai multe
 7. Biostimulator Albit
  Biostimulator Albit

  începând de la 8,90 RON

  Biostimulatorul Albit creste imunitatea plantelor, asigura un metabolism echilibrat si o nutritie eficienta, actionand asupra plantelor si a solului. Are propriet??i antistres, fungicid si stimulare folosit atat la tratarea semintelor/rasadurilor dar si ca tratament foliar in vegetatie. Se poate aplica la peste 60 plante.

  Mai multe
 8. Ingrasamant gazon toamna iarna Landscaper Pro Autumn Winter 15 kg

  Ingrasamant gazon toamna iarna Lansdcaper Pro Autumn Winter 15 kg - ingrasamant complex cu eliberare controlata a elementelor timp de 2-3 luni. Gazon mai dens, radacini mai puternice, se reface rapid in caz de uzura. 

  Mai multe
 9. Ingrasamant pentru conifere si arbusti decorativi

  Ingrasamant pentru conifere si arbusti decorativi Agro - ingrasamant NPK, granulat, bogat in potasiu, ofera rezistenta ridicata plantelor pe timpul iernii, reduce riscul aparitiei bolilor la plantele ornamentale.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 63

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top