Seminte gazon Landscaper Pro Rapid (5kg, 10kg)

Seminte gazon Landscaper Pro Rapid -seminte de gazon cu invelis biodegradabil natural, cu germinatie rapida (5-7 zile). Pentru a avea un gazon cu crestere rapida si un aspect verde placut cumparati Landscaper ProRapid.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte gazon Landscaper Pro Rapid -seminte de gazon cu invelis biodegradabil natural, cu germinatie rapida (5-7 zile). Pentru a avea un gazon cu crestere rapida si un aspect verde placut cumparati Landscaper ProRapid.

Carcateristici Seminte gazon Landscaper Pro Rapid

Semintele de gazon Landscaper Pro Rapid sunt create special pentru infiintarea rapida a gazonului. Este un gazon care dezvolta un sistem radicular puternic, cu rezistenta la seceta. Perioada de germinare este rapida, in 5-7 zile.

Semintele de gazon Landscaper Pro Rapid sunt prevazute cu Tehnologia Smart Start= invelis biodegradabil natural, care absoarbe umiditatea din sol, imbracand fiecare samanta intr-un strat de gel. Umiditatea este esentiala in succesul germinarii semintelor. Astfel fiecare samanta are cele mai bune sanse de germinare si crestere rapida, chiar si în conditii de umiditate fluctuanta.

Compozitie Seminte gazon Landscaper Pro Rapid

  • 75 % Lolium perenne
  • 15 % Festuca rubra rubra
  • 10 % Poa pratensis

Poa pratensis contine tehnologia Zip Seed = Pelicularea Zip Seed contine biostimulatori pentru germinare si start rapid.

Datorita compozitiei aceste seminte au capacitatea de infratire ridicata, care conduce la cresterea stabilitatii terenului.

Prin semanarea de Seminte gazon Landscaper Pro Rapid se obtine un gazon dens, cu un aspect placut si usor de intretinut. 

Instructiuni de semanare Seminte gazon Landscaper Pro Rapid

Semanarea se face uniform, pe timp linistit, fara vant, la adancimea de 0.5-1cm cu ajutorul greblei. Ulterior, semintele se taseaza cu grebla. Terenul se uda in asa masura incat, pana la adancimea de 5 cm acesta sa aiba umiditate constanta. 

Doza recomandata de semanare: 30-35g/m².

Semintele de gazon Landscaper Pro Rapid se utilizeaza pentru gradinile private, peluze sau orice proiect peisagistic.

Pentru o intretinere corecta va recomandam:

->tundeti gazonul cand aceasta ajunge la 20-40 mm.

->nu tundeti la o inaltime mai mica de 1.5 cm

->aplica ingrasamant granulat sau foliar.

 

Specificatii

Producator Everris
Destinatie Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Punga 5 kg, Sac 10 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie