Seminte de gazon rezistent la umbra (1000g)

Seminte de gazon rezistent la umbra - iarba profesionala pentru suprafetele umbrite sau semiumbrite, pe care predomina copacii. 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Seminte de gazon rezistent la umbra 

Seminte de gazon rezistent la umbra  este un amestec de iarba profesionala, special gandit pentru inierbarea locurilor umbrite de cladiri/pomi.

Prin utilizarea acestui amestec nu mai sunt necesare taierile dese, se formeaza un covor de iarba rezistent, de lunga durata.

Compozitie20 % Festuca rubra, 50 % Festuca heterophyla, 30 % Lolium perenne. 

Timpul optim pentru semanare - inceputul toamnei/mijlocul primaverii. Recomandam semanarea din toamna, din 2 motive:

→ buruienile nu sunt active

→solul isi mentine umiditatea constanta mai mult timp. 

  1. Pregatirea solului→ dupa ce am pregatit solul, e indicat sa il lasam in paragina aprox. 3 saptamani, pentru ca buruienile sa iasa la suprafata. Acestea sunt plantele ale caror seminte au ajuns la suprafata solului prin saparea prealabila. Le putem elimina cu ajutorul uneltelor de gradinarit.
  2. Semanarea→ cand dorim sa semanam gazonul, solul trebuie bine lucrat, afanat, cu umiditate constanta si bogat in elemente nutritive. Semintele trebuie semanate uniform, pe timp linistit fara vant la o adancime de 0.5-1cm, cu ajutorul greblei. Dupa semanare, se taseaza solul.
  3. Intretinerea solului→ solul trebuie udat in asa masura incant la adancimea de 3-5cm, acesta sa aiba umiditate constanta. In perioada de germinare a semintelor solul nu poate fi uscat!

Pentru a obtine si a mentine un gazonul frumos in zonele umbrite ale curtii este indicat: A. sa fie ferit de calcare si actiuni mecanice. B. sa il udam doar in timpul secetos. C. sa nu aplicam cu ingrasaminte pe baza de azot in cantitati mari. D. frunzele cazute de pe pomi trebuie indepartate de pe gazon.

Suprafata acoperita1kg Seminte de gazon rezistent la umbra/ 30mp

La Ferma-Gradina gasesti seminte gazon de calitate, indiferent de zona in care doresti sa il semeni.

Bucura-te de preturi promotinal si transport oriunde in tara!


Specificatii

Producator Kertimag
Destinatie Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Cutie 1 kg, Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie