Ingrasamant Vitaflora pentru gazon (1L, 5L)

Ingrasamant Vitaflora pentru gazon - ingrasamant lichid pentru gazon, formula complexa, care intareste si creste volumul gazonului, il face rezistent la temperaturi scazute/ridicate sau la boli.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ingrasamant Vitaflora pentru gazon - ingrasamant lichid pentru gazon, formula complexa, care intareste si creste volumul gazonului, il face rezistent la temperaturi scazute/ridicate sau la boli.

Caracteristici Ingrasamant Vitaflora pentru gazon

Ingrasamantul Vitaflora pentru gazon este un ingrasamant lichid, complex, ideal pentru intretinerea gazonului. Imbunatateste capacitatea de rezistenta fata de boli, ger si seceta. Folosit regulat, intareste si creste volumul gazonului. Contine toate elementele nutritive necesare dezvoltarii gazonului. Dizolvarea uniforma a solutiei nutritive in apa impiedica arderea, patarea sau cresterea neuniforma a gazonului. Se recomanda exclusiv pentru gazon.

Compozitie Ingrasamant Vitaflora pentru gazon

Macroelemente: azot N 16%, fosfor solubil in apa P2O5 4%, potasiu solubil in apa K2O 4%.

Oligoelemente chelatate cu EDTA: bor B 0.014%, cupru Cu 0.01%, fier Fe 0.02%, mangan Mn 0.01%, molibden Mo 0.001%, zinc Zn 0.01%

Cum aplicam Ingrasamant Vitaflora pentru gazon

Aplicare prin udare la radacina: 2,5L solutie la 100L apa necesari pentru 100mp² (udare uniforma).

Capacul este gradat si se poate folosi pentru dozare.

Se realizeaza cate un tratament o data la 2-3 saptamani, incepand cu luna martie si pana in octombrie.

Gazonul se fertilizeaza dupa 3-4 zile de la tundere. Dupa aplicarea tratamentului, gazonul trebuie udat. Prima aplicare se face dupa prima taiere.

Gazonul nu se va uda cu solutie atunci cand soarele este puternic. Momentele cele mai indicate de udare sunt dimineata devreme si seara tarziu

Atentie! Nu se va folosi solutia nediluata, concentrata! Nu se utilizeaza supradozarea! Risc de ardere al gazonului!

Nu se lasa la indemna copiilor! Se pastreaza la loc ferit de soare. Se evita contactul cu ochii si pielea. In caz de contact, se spala cu apa din abundenta si se consulta medicul.

Specificatii

Plante tratate Gazon
Producator Vitaflora
Elemente Azot (N), Bor (B), Cupru (Cu), Fier (Fe), Fosfor (P2O5), Magneziu (MgO), Mangan (Mn), Molibden (Mo), Potasiu (K2O), Zinc (Zn)
Aplicare ingrasamant La radacina
Ambalaj Bidon 5 L, Flacon 1 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie