Seminte Bame (Hibiscus esculentus Moench) Clemson Spineless 5g

Seminte Bame (Hibiscus esculentus Moench) Clemson Spineless 5g – soi semitimpuriu de bame fara tepi. Datorita sucului mucilaginos pe care il contin, sunt folosite cu success in tocanite si supe, carora le ofera gust si textura deosebite.

3

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Bame Clemson Spineless 5gsoi semitimpuriu de bame fara tepi. Datorita sucului mucilaginos pe care il contin, sunt folosite cu succes in tocanite si supe, carora le ofera gust si textura deosebite.

Caracteristici Bame Clemson Spineless 5g

Bamele Clemson Spineless sunt un soi semitimpuriu, productiv. Planta creste mai mare de 150 cm inaltime si prezinta o lastarire buna. Dezvolta fructe verzi, de lungime medie, cu aspect aproape neted. Avantajul bamelor Clemson Spineless il reprezinta lipsa tepilor de pe planta, ceea ce usureaza procesul de recoltare. Cultura de bame prefera apa si caldura din abundenta. Recoltarea se face continuu din iulie pana in septembrie.

Instructiuni de semanarea Bame Clemson Spineless 5g

Semanare: mai, la distanta 80 cm x 35 cm. Temperatura trebuie sa fie in jur de 20 grade Celsius si sa aiba tendinta de a creste.

Recoltare: iulie – septembrie.

Bogate in sodiu, calciu, fier, vitaminele A, B, C si E, bamele contribuie la mentinerea nivelului normal de zahar in sange, ajuta in curele de slabit, sustin sanatatea sistemului imunitar si al rinichilor. Bamele Clemson Spineless sunt ideale in salate, dar si in tocane si supe, datorita continutului de suc mucilaginos, care ofera preparatelor culinare o textura groasa, vascoasa.  

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata anuala

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie