Seminte amestec flori melifere 20g

Seminte amestec flori melifere 20g  – amestec de seminte de flori pentru albine, fluturi si alte insecte benefice sa gaseasca polen si nectar. Prin semanare semintelor  din acest pachet si dumneavoastra puteti contribuii la sustinerea vietii acestor insecte benefice.

6

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte amestec flori melifere 20g  – amestec de seminte de flori pentru albine, fluturi si alte insecte benefice sa gaseasca polen si nectar. Prin semanare semintelor  din acest pachet si dumneavoastra puteti contribuii la sustinerea vietii acestor insecte benefice.

Caracteristici Seminte amestec flori melifere 20g

Seminte amestec flori melifere sunt amestec de diferite soiuri de flori: facelia, galbenele, albastrele, lipscanoaice, mac de gradina, mac decorativ, marar.

Tulpinile sunt intre 60-120 cm inaltime, cu flori de culoare  mov, galben, albastru,  ruginiu, rosu, portocaliu, roz, alb, verde.

Se recomanda semanarea in locuri insorite pentru ca albinele, fluturii si alte insecte sa sa gaseasca polen si nectar. Aceste seminte asigura polen protejatilor nostri pe tot parcursul anului. Infloresc incontinu din mai pana in septembrie.

Pentru productii mari de nectar este necesar udarea regulata a florilor.

Florile pot avea productii de seminte, astfel incat urmatorul an vor rasadi din nou.

 Instructiuni de semanare si recoltare Seminte amestec  flori melifere 20g

Semanare: aprilie – iunie

 

Specificatii

Producator Kertimag
Durata de viata perena

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie