Pachet BIO - stropirea pomilor in repaus vegetativ (20L solutie, 100L solutie)

Pachet BIO - stropirea pomilor in repaus vegetativ - potrivit culturilor bio, ecologice, contine doua fungicide (Zeama bordeleza, Polisulfura de Calciu) si un ulei horticol (Ulei mineral Ovipron Top) cu efect insecto-acaricid. Fiti prietenosi cu mediul, aplicati tratamente ecologice!

Daca va confruntati cu muschi si licheni pe scoarta pomilor, tot in aceasta perioada, repaus vegetativ se poate aplica Antimus= remediu impotriva muschilor si lichenilor de pe pomi, arbusti etc. cu avantaje asupra productivitatii pomilor si calitatii fructelor.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Pachet BIO - stropirea pomilor si a vitei de vie in repaus vegetativ

Acest pachet este creat in special pentru agricultorii care opteaza pentru o cultura bio, cultura ecologica. Protectia pomilor fructiferi in perioada de repaus vegetativ este de o importanta crescuta, cu efecte majore in evolutia fitosanitara a culturilor pomicole in timpul vegetatiei. 

Combaterea si prevenirea raspandirii daunatorilor (in principal larvelor hibernante ale paduchelui din San Jose, dar si a altor insecte si acarieni), bolilor specifice pomilor fructiferi (rapan, monilioza, basicarea frunzelor, ciuruirea frunzelor, etc.) incepe cu tratamentele de iarna si presupune folosirea unui produs cu efect fungicid, iar pe urma unul cu efect insecticid.

Pachetul BIO - stropirea pomilor in repaus vegetativ propus de noi, contine trei produse certificate pentru utilizare in culturi bio:

Tratamentul 1: Fungicid Zeama bordeleza reduce rezerva de spori de ciuperci si bacterii care cauzeaza boli ca: rapan, monilioza, basicarea frunzelor, ciuruirea frunzelor, patarea rosie a frunzelor. Solutia pe baza de cupru are si rol cicatrizant dupa taieri.

Tratamentul 2Uleiul mineral Ovipron Top cu efect insecticid, ce actioneaza prin asfixiere asupra insectelor, acarienilor aflati in stadiul de iernare.

Tratamentul 3: Polisulfura de Calciu in concentratie de 20% si combate fainarea, rapanul, monilioza la pomi fructiferi, putregaiul cenusiu la vita de vie. In acelasi timp combate si daunatorii: oua de acarieni, paduchi, omizi defoliatoare, acarianul rosu al pomilor, paduchele de San Jose.

Tratamentul 2 se face 21-30 zile dupa primul tratament.

Pentru reusita si eficienta maxima a celor trei tratamente trebuie sa respectati cateva aspecte:

- tratamentele se efectueaza in perioada de repaus vegetativ, dupa caderea frunzelor si pana la umflarea mugurilor

- NU amestecati si NU aplicati impreuna cele trei produse, tratamentele se fac separat, la interval de 21-30 zile

- substantele din Pachet BIO - stropirea pomilor in repaus vegetativ se vor aplica in zilele cu temperaturi pozitive, peste 5-7 ºC

Aplicand corect cele trei tratamente in repaus vegetativ, la momentul potrivit, faceti primul pas pentru plante fara daunatori si o recolta sanatoasa si bogata!

In plus, in oferta noastra gasiti si alte produse de uz fitosanitar destinate culturilor bio, pe care le veti putea integra pe urma, in schema de tratamente pe perioada de vegetatie:

  1. Tratamente cu insecticide naturale 
  2. Ingrasaminte naturale, recomandate la plantarea pomilor fructiferi sau la fertilizarile de baza:Ingrasamant TerrafertilIngrasamant natural Plantella Organik
  3. Ingrasaminte foliare: Ingrasamant Amalgerol.

Daca va confruntati cu muschi si licheni pe scoarta pomilor, tot in aceasta perioada, repaus vegetativ se poate aplica Antimus= remediu impotriva muschilor si lichenilor de pe pomi, arbusti etc. cu avantaje asupra productivitatii pomilor si calitatii fructelor.

Compozitie Pachetul BIO - stropirea pomilor si a vitei de vie in repaus vegetativ

Denumitre pachet

Continut Pachet

Doza omologata pentru utilizare in repaus vegetativ

Pachet BIO – stropirea pomilor in repaus vegetativ 20L solutie

+ANTIMUS 

1. Zeama bordeleza 50g - 4 buc

2. Ovipron Top 500ml - 1 buc

3. Polisulfura de calciu 2L - 2 buc

+ 4. ANTIMUS 300g - 2 buc

              20L apa

 200g Zeama bordeleza

 500ml Ovipron Top

    4L Polisulfura de Ca 

600g ANTIMUS aplicat pe scoarta acoperita de muschi si licheni 

 •tratamentele se fac cu pauza de 21-30 zile intre ele

 Pachet BIO – stropirea pomilor in repaus vegetativ 100L solutie

+ANTIMUS 

1. Zeama bordeleza 1kg - 1 buc

 2. Ovipron Top 1L - 2 buc

     3. Ovipron Top 500ml - 1buc

 4. Polisulfura de calciu 5L - 4 buc

+ 5. ANTIMUS 1KG - 3 buc

 

             100L apa

1kg Zeama bordeleza

 2,5L Ovipron Top 

 20L Polisulfura de Ca 

3kg ANTIMUS aplicat pe scoarta acoperita de muschi si licheni 

•tratamentele se fac cu pauza de 21-30 zile intre ele

 

Specificatii

Producator

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie