Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei (100g, 200g)

Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei - vindeca ranile pomilor produse de rozatoare (soareci, iepuri, caprioare), gerarsuriboli. Pomi mai sanatosi pentru fructe de calitate superioara!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei - vindeca ranile pomilor produse de rozatoare (soareci, iepuri, caprioare), ger, arsuri, boli. Pomi mai sanatosi pentru fructe de calitate superioara! 

Caracteristici Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei 

O problema frecventa este deteriorarea scoartei pomilor fructiferi si a speciilor forestiere datorita atacul rozatoarelor reprezinta o problema delicata in pomicultura  

Va prezentam produsul Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei ce vine in ajutorul pomicultorilor in cazul atacurilor mai mici, deteriorari ce nu afecteaza vasele liberiene din structura scoartei pomilor. Sanared nu are efect in cazul in care scoarta pomilor a fost roasa de jur-imprejur deoarece circulatia sevei este oprita si pomul nu se mai hraneste.    

Sanared este un biostimulator obtinut din compusi naturali cu efecte protectoare. Aplicat pe zonele afectate ale scoartei functioneaza ca o bariere ce asigura protectie impotriva factorilor de mediu daunatori si previne infectarea ranii pana la refacerea completa a tesuturilor.

Mod de utilizare Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei 

- pentru obtinerea pastei de Sanared - biostimulator pentru refacerea scoartei: la 1 kg de pudra se adauga aprox. 0.7 l apa se aplica cu o pensula pe zonele afectate

- inainte de utilizare, se recomanda curatirea scoartei ( funii de rafie, cutite din lemn, perii de sarma ) dupa care se aplica pasta pe rana 

- pentru rezultate cat mai bune se recomanda aplicarea Sanared cat mai aproape de momentul daunei

- daca a plouat la 1-2 zile dupa aplicarea tratamentului, acesta se repeta pentru a asigura o aderenta cat mai buna 

Daca tratamentul se efectueaza corespunzator, locurile deterioarate se vor reface in totalitate intr-un interval de 1-2 ani.

Specificatii

Plante tratate Pepiniere, Pomi fructiferi
Producator BIOS
Elemente Biostimulator
Aplicare ingrasamant Pe scoarta pomilor
Ambalaj Cutie 200 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie