Pachet complet stropirea pomilor in repaus vegetativ (20 l solutie, 100 l solutie)

Pachet stropirea pomilor in repaus vegetativ - contine Zeama bordeleza, Polisulfura ce calciu, ulei hortiicol Oleomin si insecticid Mospilan. Fiti preventivi, aplicati tratamentele in repaus vegetativ la interval de 2-3 sapatamani la pomi fructiferi si va veti bucura de recolte sanatoase!  

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Pachet complet stropirea pomilor in repaus vegetativ

Doriti sa oferiti o protectie anticipata pomilor din livada Dumneavoastra? Cautati produse eficente si indispensabile pentru asigurarea unei culturi sanatoase care va aduce recolte bogate si sanatoase? 

Adaptat nevoilor de ingrijire a pomilor fructiferi v-am creat un Pachet complet stropirea pomilor in repaus vegetativ ce contine trei produse de baza necesare pentru stopirea de iarna in livada si vita de vie.

- Zeama bordeleza pentru stropirea albastra, care reduce sporii de ciuperci si bacterii responsabile pentru bolile: cancerul deschis al ramurilor, monilioza antracnoza, foc bacterian, rapan, basicarea frunzelor, patarea rosie, ciuruirea frunzelor. Cuprul ajuta la cicatrizarea ranilor dupa taieri si la maturizarea coardelor.

 - Polisulfura de calciu, care combate fainarea, rapanul, monilioza, paduchii din San Jose, acarienii. Este eficienta si pentru reducerea rezervelor de bacterii care produc ciuruirea frunzelor, focul bacterian si basicarea frunzelor.

- Ulei horticol Oleomin cu Mospilan, care actioneaza prin asfixierea insectelor, oualor si larvelor insectelor care ierneaza in scoarta pomilor. Uleiul horticola acopera corpul insectelor, penetreaza prin canalele traheei si blocheaza respiratia insectelor. Insecticidul Mospilan este folosit pentru combaterea insectelor in toate formele de dezvoltare: oua, larve si adulti. Nu este toxic pentru albine, nu este spalat de ploi, se absoarbe rapid si are un efect de soc, efectul durand pana la 3 saptamani.

Cele trei tratamente NU SE AMESTECA, se fac cu o pauza de 3-4 saptamani intre ele.

Tratamentul cu uleiul horticol si cu insecticid se aplica inainte de dezmugurire. Daca se aplica dupa dezmugurire, lastarii vor fi afectati.

Nu amestecati cu substante care contin cupru sau sulf! 

Compozitie Pachet complet stropirea pomilor in repaus vegetativ

Denumitre pachet

Continut Pachet

Doza utilizata

 

Pachet  stropirea pomilor in repaus vegetativ 20L solutie

 

1.   Zeama bordeleza 100g - 2 buc

2. Polisulfura de calciu 2 L - 2 buc

3. Oleomin 500 ml - 1 buc

4. Insecticid Mospilan 1.5g - 4buc

doza pentru20 l apa

200 g Zeama bordeleza 

4 L Polisulfura de Ca       

400 ml Oleomin

6 g Mospilan 

 tratamentele se fac cu pauza de  21-30 zile intre ele

 

Pachet stropirea pomilor in repaus vegetativ 100 l solutie

 

1. Zeama bordeleza 1 kg - 1 buc

2. Polisulfura de calciu 5L - 4 buc

3. Oleomin 1L - 2 buc

4. Mospilan 40 g - 1 buc

doza pentru 100 l apa

1 kg Zeama bordeleza 

 20 L Polisulfura de calciu

2 L Oleomin

 30 g Mospilan 

 tratamentele se fac cu pauza de  21-30 zile intre ele 

Alegeti din Pachetele stropirea pomilor in repaus vegetativ cel care vi se potriveste cel mai bine, aplicati corect tratamentele si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Specificatii

Producator

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie