Fungicid fainare si rapan Sercadis (300g/l fluxapiroxad) (1,5ml, 15ml, 150ml, 1L)

Fungicid Sercadis - fungicid inovator ce combate preventiv fainarea la vita de vie, mar si par si rapanul la mar si par.  Are ca substanta activa fluxapiroxad, cu mobilitate unica in plante, care se redistribuie o perioada lunga, oferind o protectie rapida, uniforma si de incredere chiar si in conditii climatice dificile. Actioneaza translaminar si acropetal.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicid Sercadis - fungicid inovator ce combate preventiv fainarea la vita de vie, mar si par si rapanul la mar si par. Are ca substanta activa fluxapiroxad, cu mobilitate unica in plante, care se redistribuie o perioada lunga, oferind o protectie rapida, uniforma si de incredere chiar si in conditii climatice dificile. Actioneaza translaminar si acropetal.

Caracteristici Fungicid Sercadis

- Fluxapiroxad este o substanta noua cu actiune preventiva. Blocheaza producerea de energie a agentului patogen, intrerupand lantul respiratiei mitocondriale. Inhiba toate stadiile principale ale dezvoltarii si reproducerii ciupercilor. 

Fluxapiroxad are o structura moleculara unica, flexibila, ceea ce o face deosebit de mobila si rapida in actiune, ajungand rapid la enzima tinta. Datorita conformatiei hidrofile poate patrunde usor in interiorul peretilor celulari si sistemul vascular. Datorita conformatiei lipofile patrunde prin stratul ceros si membranele celulare.

Avantajele fungicidului Sercadis 

  • - Mod de actiune nou, cu mobilitate unica in planta si actiune translaminara 
  • - Fungicidul Sercadis are o eficacitate excelentă in combaterea fainarii la vita de vie sia rapanului si fainarii la mar si par
  • - Depozitele de substanta activa se redistribuie si protejeaza o perioada lunga de timp  
  • - Rezista bine la spalare si de aceea ofera o protectie de incredere si in conditii climatice dificile
  • - Roua sau ploaia mobilizeaza mici parti ale substantei active si activeaza redistribuirea intensa pe suprafata frunzei
  • - Fereastră largăa de aplicare si compatibilitate ridicata

Doza si modul de aplicare fungicid Sercadis

Fungicid Sercadis aplicat la Mar si par

Fungicidul Sercadis se aplica preventiv, la un interval minim de 7 zile intre tratamente. 

 

DăunătoriDoza omologatăPerioada de aplicareNumăr de aplicări
Făinarea mărului 0,25 l/ha perioada BBCH 53 – 81, respectiv de la deschiderea mugurelui- frunzele verzi acoperă petalele florii vizibile și până la începutul coacerii fructelor (apariția culorii specifice).

max 3 aplicari

Rapanul mărului si a parului   0,25 - 0, 3 l/ha

 perioada BBCH 53 – 81, respectiv de la deschiderea mugurelui- frunzele verzi acoperă petalele florii vizibile și până la începutul coacerii fructelor (apariția culorii specifice).

Pentru a evita apariția formelor de rezistență, pentru combaterea rapănului se recomandă utilizarea dozei minime omologate a produsului Sercadis - 0,25 l/ha , împreună cu un fungicid de contact partener, de ex. Delan® Pro sau Polyram® DF.

 max 3 aplicari preventive


Fungicid Sercadis aplicat la Vita de vie

 

DăunătoriDoza omologatăPerioada de aplicareNumăr de aplicări
Făinarea viței de vie 0,15 l/ha  BBCH 11 - 83, respectiv de la apariția primei frunze nedesfăcute și până la momentul în care boabele dezvoltă culoarea specifică. 3 tratamente / an, preventiv, cu min 10 zile intre tratamente

 

Substante active: 300 g/l fluxapiroxad 

Specificatii

Plante tratate Mar, Par, Vita de vie
Producator BASF
Substanta activa Fluxapiroxad
Boli combatute Fainare, Rapan
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune Sistemic, Translaminar, Preventiv
Ambalaj fiola 1.5ml, fiola 15 ml, Flacon 1 L, flacon 150 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie