Bulbi Anemona de Caen Sylphide 10 bulbi

Anemone de un roz stralucitor, cu o inaltime de 20 - 40 cm
11

Mai multe informații

Anemona de Caen Sylphide face parte din grupul anemonelor de Caen. Floarea este de un roz stralucitor, cu centru de culoare albastru inchis. Albinele si fluturii iubesc foarte mult anemonele! Cresc pana la o inaltime de 20 - 40 cm.

Anemona de Caen Sylphide infloresc primavara, in functie de luna in care se planteaza.  

Ingrijire Anemona de Caen Sylphide

Se planteaza toamna (august - octombrie) la o adancime de 3 - 5 cm si cu o distanta intre bulbi de 10 cm, cu varful in sus. Deoarece bulbii sunt deshidratati va recomandam sa puneti bulbii in apa cu o noapte inainte de a fi plantati. Aceste anemone sunt iubitoare de soare dar trebuie ferite de un soare prea puternic. Cel mai bine este sa le plantati in locuri care au soare dimineata si cu semi umbra in timpul orelor amiezii. Feriti anemonele de excesul de apa, asigurand o drenare buna a solului. Bulbii vor produce mai multe flori daca pamantul este bogat in substante nutritive. Pe timpul iernii bulbii trebuie feriti de inghet.

Anemonele de Caen Sylphide arata excelent daca sunt plantate de-a lungul bordurilor. Decorul va fi mai spectaculos daca bulbii sunt plantati in colonii. Se inmultesc rapid, de aceea sunt potrivite pentru aclimatizare. Se pot planta si in ghivece sau jadiniere. Se potrivesc si in aranjamente de flori taiate deoarece floare se pastreaza mult timp.

Specificatii

Producator Holland Park
Culoare Violet
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Flori taiate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Stancarii
Inaltime 20-40 cm
Tip Lalea Nu e cazul
Tip Narcisa Nu e cazul
Perioada de plantare Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 6/7 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie