Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa L.) mix 0,7g

Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa L.) mix 0,7g – amestec de plante anuale, ale caror flori sunt ideale pentru a fi uscate si pastrate o perioada indelungata de timp. Plantele ating 20-40cm inaltime, sunt rezistente la seceta si nu au pretentii fata de sol.

3

Mai multe informații

Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa L.) mix 0,7g amestec de plante anuale, ale caror flori sunt ideale pentru a fi uscate si pastrate o perioada indelungata de timp. Plantele ating 20-40cm inaltime, sunt rezistente la seceta si nu au pretentii fata de sol.

 

Caracteristici Seminte flori Gomfrena (Gomphera globosa L.) mix 0,7g

Gomfrena este o planta anuala, originara din zona tropicala. Creste pana la 20-40cm inaltime. Plantele se dezvolta armonios in locuri insorite si rezista la perioade scurte de seceta. Totusi, ideal ar fi ca nivelul de umiditate sa se pastreze constant. Gomfrena nu are pretentii fata de tipul solului in care este cultivata. Avantajul acestor flori este ca isi mentin atat forma, cat si culoarea dupa ce sunt uscate. Astfel, ele pot fi pastrate timp indelungat, fara sa isi piarda aspectul placut.

 

Instructiuni de semanare Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa L.) mix 0,7g

Semanare: aprilie, intr-un spatiu protejat. Rasadurile obtinute se transplanteaza in luna mai, dupa schema 25 cm x 20 cm. 

Inflorire: august – septembrie.

Utilizare: flori uscate sau taiate.

 

 

Specificatii

Producator Agrosel
Culoare Amestec de culori
Perioada de inflorire/coacere August, Septembrie
Necesar lumina Soare
Utilizare Borduri, Flori taiate, Flori uscate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Ronduri
Inaltime 20-40 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie