Pamant de flori universal Florasol (pH 6.0-7.5)

Pamant de flori universal Florasol = substrat cu continut de turba imbogatita cu ingrasaminte complexe, ideal pentru toate tipurile de plante, interioare sau exterioare, arbori si arbusti.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Pamant pentru flori universal Florasol:

Pamantul pentru flori universal Florasol este un substrat potrivit pentru toate tipurile de plante, interioare si exterioare, de balcon, la arbori si arbusti, trandafiri, etc. Are o structura usoara, fara mirosuri neplacute, de culoare maro.

Mod de aplicare:  Pamantul pentru flori universal Florasol se pune in ghivece cu gauri de scurgere. Ghiveciul se umple pana la 1/4 din capacitate, se taseaza, dupa care se aseaza planta. In jurul plantei punem restul de pamant, pana umplem tot ghiveciul si tasam. Dupa transplantare vom uda din abundenta.

Recomandari→

plante acidofile= nu suporta solurile calcaroase, bazice, necesitand un pamant cu reactie acida (pH 4,5-6), de exemplu azalea, camelia, gardenia, anthurium si unele orhidee→ pamantul de flori universal se amesteca cu turba eutrofa, pentru a se obtine nivelul de pH corespunzator

plante suculente/cactusi= plantele cere au parti mai ingrosate sau mai carnoase, in care se acumuleaza si se retine apa (astfel ele pot supravietui conditiilor climatice aride)→ pamantul de flori universal se amesteca cu nisip de rau in proportie de 30-40%.

arbori si arbusti= pamantul de flori universal se amesteca cu pamantul din zona radacinilor in proportie de 20-30%.

gazon= pamantul de flori universal se amesteca cu stratul de pamant in proportie de 10-20%. Pentru intretinerea gazonului este indicat sa folosim 2-5L de substrat/m², dup care se uda. 

Dupa 3-4 saptamani, putem incepe cu administrarea solutiei nutritive in vederea fertilizarii plantelor.

Specificatii

Producator Szima Paletta Kft.
Durata de viata

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie