Aplicator seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreader

Aplicator seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreader – distribuie uniform seminte si ingrasamant, cu caruciorul de semanat, gata de utilizat. Munca de precizie intr-un timp foarte scurt!

 

 

863

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Aplicator seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreadercarucior sigur de folosit, ideal pentru distribuirea uniforma de seminte si fertilizatori pe o suprafata mica/mare. Alegeti acest aplicator pentru a realiza o munca de precizie, intr-un timp scurt!

 

Caracteristici Aplicator seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreader

Aplicatorul de seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreader este utilizat cu usurinta la distribuirea de seminte sau fertilizatori pe suprafete mari de pamant.

Cuva aplicatorului are o capacitate de 32kg. Se poate distribui samanta sau fertilizant pana la 55cm, facilitand o acoperire maxima. Dimensiunea mare a cuvei reduce semnificativ numarul reumplerilor. Suprafata maxima de acoperire este de 950mp

Cadrul metalic ce sustine aplicatorul este durabil, iar manerul in forma de “U” asigura manevrarea usoara a utilajului.

Manerul este pravazut cu o clapeta, care functioneaza astfel: la apasarea ei, semintele sau granulele de fertilizant sunt distribuite pe sol; la eliberarea clapetei, se opreste trecerea semintelor/ fertilizantului prin cuva.

In functie de dimensiunea semintei sau a granulei de fertilizator, poate fi reglata marimea orificiilor de eliberare.  

 

Pentru a distribui rapid si uniform semintele sau ingrasamintele dorite de catre dumneavoastra, utilizati acum Aplicator seminte si fertilizatori Clasic Drop Spreader!

Specificatii

Producator Everris

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie