Plantator manual rasaduri GF- 0132

Plantator manual rasaduri GF- 0132 - este un tub din otel inoxidabil care ajuta la plantarea de rasaduri intr-un timp foarte scurt. Infinge, elibereaza si trage! In doar 3 secunde puteti planta un rasad de legume.

 

131

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Plantator manual rasaduri GF- 0132 - este un tub din otel inoxidabil care ajuta la plantarea de rasaduri intr-un timp foarte scurt. Infinge, elibereaza si trage! 

Caracteristici Plantator manual rasaduri GF-0132

Plantator manual rasaduri GF-0132 este confectionat dintr-un tub din otel inoxidabil si trei pale triunghiulare, foarte rezistente, cu o greutate foarte redusa, astfel incat sa poata fi operat cu o singura mana.

Este prevazut cu un maner de cauciuc, cu un suport pentru picior si cu o tija care ajuta la pastrarea distantei egale intre rasaduri, dar si pastrarea unei distante corespunzatoare intre randuri. In partea superioara are un capac din plastic cu un diametru mai mare decat tubul acestuia, astfel incat sa se poata introduce mai usor rasadurile in plantator.

Fata de alte tipuri de plantatoare, Plantatorul manual rasaduri GF-0132 are avantajul ca se utilizeaza din picioare, iar greutatea redusa permite unei singure persoane sa planteze pe o suprafata de teren mult mai mare, decat ar fi plantat fir cu fir, sapand groapa cu un tarus.

Rasadul se poate planta si in solul care nu a fost prelucrat in prealabil. Sunt sanse mai mari de prindere a rasadului, prin desprinderea solului si acoperirea radacinilor plantei.

Poate fi utilizat pentru plantat rasaduri, cartofi, ceapa, morcovi, usturoi, porumb, castraveti, rosii, pepene, puieti si arbusti ornamentali fara a va apleca deloc.


Caracteristici tehnice Plantator manual rasaduri GF- 0132

Inaltimea plantatorului: 90cm

Diametru tubului: 8cm

Material tub: otel inoxidabil

Grosime tabla: 0.9

Grosime tabla lame deschidere: 1.4mm

Adancime plantare: 140mm

Maner:  cauciuc

Palnie plantator: material plastic flexibil

Greutate:1.75kg

 

Specificatii

Producator Micul Fermier

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie