Semanatoare seminte mici

Semanatoare seminte mici – dispozitiv mic, usor de utilizat, ideal pentru semanarea semintelor de mici dimensiuni. Orificiul prin care sunt eliberate semintele poate fi ajustat in functie de marimea acestora.

11.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Semanatoare seminte micidispozitiv mic, usor de utilizat, ideal pentru semanarea semintelor de mici dimensiuni. Orificiul prin care sunt eliberate semintele poate fi ajustat in functie de marimea acestora.

 

Caracteristi Semanatoare seminte mici

Semanatoare seminte mici este un dispozitiv realizat din material plastic rezistent, destinat semanarii manuale de seminte mici. Forma si dimensiunea acestei semanatori faciliteaza o semanare de precizie, realizata in timp util. Semanatoarea seminte mici poate fi utilizata la pregatirea rasadurilor sau a spatiilor amenajate cu flori, unde este nevoie de mai multa atentie si meticulozitate.

Capacul semanatorii prezinta 5 orificii numerotate, care au dimensiuni variabile, usor de ajustat dupa marimea semintelor.

 Folositi Semanatoare seminte mici pentru a reduce timpul alocat semanarii si pentru a imbunatati precizia cu care realizati acest proces!

Specificatii

Producator Nortene

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie