Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte profesionale salata

Seminte profesionale salata

Seminte de salata, profesionale, hibrid 

Salata cu capatana

Salata cu capatana poate fi de tip Iceberg sau salata universala. Salata de tip Iceberg are frunzele crocante, o aroma mai puternica, iar salata verde are gustul placut. Soiurile cu frunze rosii nu emit tija florala foarte repede in zilele calduroase. 

Salata cu capatana se seamana in locuri insorite deoarece la umbra nu formeaza capatana. Toamna se pregateste solul in care se amesteca compost iar in perioada de vegetatie se suplimenteaza cu solutie de ingrasamant verde (mai ales cea de tip Iceberg). Se seamana in locuri insorite si are nevoie de suficienta apa. Soiurile de primavara se seamana in martie si aprilie, iar cele de vara in aprilie si iulie. Dupa rasarire plantele mai au nevoie de 5-7 saptamani pentru a forma capatana. Salata de tip Iceberg se seamana din mai pana la inceputul lui iunie si are o perioada de vegetatie cu 10 zile mai lunga decat salata verde. Nu suporta inghetul dar este mai rezistenta la caldura decat salata verde si se pastreaza mai mult timp la frigider.

Salata cu foi si salata aurie

Salata cu foi poate fi semanata si in locurile cu semiumbra. Pentru a avea o recolta continua este bine sa semanam tot timpul cate un rand nou. Salata aurie se recolteaza impreuna cu frunzele din mijloc. La salata de foi se recolteaza doar frunzele exterioare, pentru a obtine o recolta mai bogata de la o planta.

 

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

6 Articol(e)

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.