Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte sfecla rosie

Seminte sfecla rosie

Seminte sfecla rosie

Avem o gama larga de seminte sfecla rosie, cu perioade de vegetatie diferite, rezistente la boltire, usor de crescut. Sfecla rosie este o leguma favorita, care se poate semana direct in camp pentru consum de vara sau toamna-iarna. Puteti experimenta cultivarea sfeclei in ghivece sau containere direct acasa/in casa. Culeasa direct din gradina sau ghiveci, sfelca este mai rosie si mai gustoasa, pentru ca ati cultivat-o dumneavoastra!

Radacinile se dezvolta cilindrice su rotunde, depinde de soi. Acestea se pot consuma proaspate sau fierte, se poate conserva, iar frunzele tinere se pot folosi la sarmale sau salate. Radacina de sfecla se poate utiliza in cure in vederea imbunatatirii sanatatii organismului.

Sfecla rosie este o planta care se preteaza pentru culturile succesive sau asociate din gadina noastra. Putem semana seminte sfecla rosie direct in gradina, in sol bogat in humus si potasiu, cu pH 6-7. Sunt pretentioase fata de caldura. Irigarile sunt necesare in perioada de germinare si la ingrosarea radacinilor, iulie-august. Prea multa apa favorieaza aparitia bolilor. Ca si fertilizant este indicat gunoiul de grajd bine descompus, ingrasamintele naturale sau chimice, bogate in azot, fosfor, potasiu, magneziu, bor care vor influenta in mod favorabil cultura de sfecla rosie.

Dintre soiurile de seminte sfecla rosie pe care vi le punem la dispozitie cu drag, putem reaminti cateva deosebite, precum:

Alexis- soi tardiv, ideal pentru consum de toamna si stocare pe iarna

Rubin si Biborhenger - se preteaza foarte bine la prelucrare

Babykornett - sfecla rosie mica, pentru consum proaspat, destinat copiilor. Din aceiasi categorie Baby little finger- baby carrots

Seminte sfecla pe banda - asigura semanarea de precizie, raritul plantelor nemaifiind necesar.

Pentru recolta bogata si gustoasa alege cu incredere din categoria noastra de seminte sfecla rosie!

 

Articole 1 pina la 9 din 10 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 10 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.