Seminte Floarea Miresei (Gypsophila elegans) roz 0.8 g

Seminte Floarea miresei (Gypsophila elegans) roz 0.8g – floare anuala, cu aspectul unei tufe de 40-45cm inaltime, ce dezvolta numeroase flori mici si roz. Este ideala pentru diverse aranjamente ori buchete florale, ca decor in gradini.

2.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Floarea miresei (Gypsophila elegans) roz 0.8g  floare anuala, cu aspectul unei tufe de 40-45cm inaltime, ce dezvolta numeroase flori mici si roz. Este ideala pentru diverse aranjamente ori buchete florale, ca decor in gradini.

Caracteristici Floarea miresei roz 0.8g

Floarea miresei este o planta anuala, ce creste sub forma unui arbust cu tulpinile usor lemnoase. Tufa atinge inaltimea de 40-45cm, astfel incat se poate amplasa in spatele unor plante de talie mai mica, pentru a crea un aranjament deosebit. Fiind o planta putin pretentioasa, floarea miresei este usor de intretinut. Asezata intr-o zona insorita, cu sol umed si calcaros, planta se dezvolta armonios. Desi prefera umezeala, ii dauneaza apa in exces. Astfel ca, in perioadele foarte calde ale verii, este recomandat sa fie udata mai des, dar in cantitati moderate.

Instructiuni de semanare si ingrijire Seminte Floarea miresei roz 0.8g

Semanare: februarie - martie, in zone protejate (precum rasadnita, sera); in mediul exterior, in luna aprilie. Rasadurile obtinute se pot transplanta in luna mai, la distanta de 20 cm x 20 cm.

Inflorire: iunie - august.

Utilizare: decorarea gradinilor, in buchete si aranjamete florale.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Culoare Roz
Perioada de inflorire/coacere Iunie, Iulie, August
Necesar lumina Soare
Utilizare Flori taiate, Flori uscate, Ghivece si jardiniere, Grupuri
Inaltime 40-50 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie