Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) 0.05g

Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) 0.05g – floare perena de talie mica, cu rol decorativ, perfecta pentru terenurile mai uscate, cu sol arid, pietros. Florile de culoare alba amplifica lumina si stralucirea soarelui, inflorind pe intreaga durata a verii.

2.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) 0.05gfloare perena de talie mica, cu rol decorativ, perfecta pentru terenurile mai uscate, cu sol arid, pietros. Florile de culoare alba amplifica lumina si stralucirea soarelui, inflorind pe intreaga durata a verii.

Caracteristici Seminte Floare de colt 0.05g

Floarea de colt este o planta perena, ce atinge inaltimea de 10-15cm, fiind o specie de talie mica. Originara din zona montana, floarea de colt este ideala intr-un mediu cu temperaturi scazute, sol uscat si pietros. Se recomanda amplasarea plantelor in zone insorite sau cu semi-umbra, iar daca sunt cultivate in ghiveci trebuie evitata supraincalzirea acestuia. Umezeala excesiva afecteaza negativ floarea de colt in masura mai mare decat o face seceta, astfel incat planta necesita a fi udata moderat.  

Instructiuni de semanare si ingrijire Seminte Floare de colt 0.05g

Semanare: februarie - martie, in zone protejate (asemenea serei sau a rasadnitei). Floarea de colt rasare dupa o perioada de 2-3 saptamani. In septembrie - octombrie sau la un an dupa crestere, rasadurile pot fi transplantate, la distanta de 20 cm x 15 cm.

Inflorire: iunie - august.

Utilizare: decorarea de ronduri, borduri sau chiar ghivece.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Culoare Alb
Perioada de inflorire/coacere Iunie, Iulie, August
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Borduri, Ghivece si jardiniere, Ronduri
Inaltime 10-15 cm, 6-8 m

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie