Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) 0.02g

Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) – floare perena de talie mica, cu rol decorativ, perfecta pentru terenurile mai uscate, cu sol arid, pietros. Florile de culoare alba amplifica lumina si stralucirea soarelui, inflorind pe intreaga durata a verii.

2.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Floare de colt (Leontopodium alpinum) – floare perena de talie mica, cu rol decorativ, perfecta pentru terenurile mai uscate, cu sol arid, pietros. Florile de culoare alba amplifica lumina si stralucirea soarelui, inflorind pe intreaga durata a verii.

Caracteristici Seminte Floare de colt 

Floarea de colt este o planta perena, ce atinge inaltimea de 10-15cm, fiind o specie de talie mica. Originara din zona montana, floarea de colt este ideala intr-un mediu cu temperaturi scazute, sol uscat si pietros. Se recomanda amplasarea plantelor in zone insorite sau cu semi-umbra, iar daca sunt cultivate in ghiveci trebuie evitata supraincalzirea acestuia. Umezeala excesiva afecteaza negativ floarea de colt in masura mai mare decat o face seceta, astfel incat planta necesita a fi udata moderat.  

Instructiuni de semanare si ingrijire Seminte Floare de colt

Semanare: februarie - martie, in zone protejate (asemenea serei sau a rasadnitei). Floarea de colt rasare dupa o perioada de 2-3 saptamani. In septembrie - octombrie sau la un an dupa crestere, rasadurile pot fi transplantate, la distanta de 20 cm x 15 cm.

Inflorire: iunie - august.

Utilizare: decorarea de ronduri, borduri sau chiar ghivece.

Specificatii

Producator Agrosem TG Mures
Culoare Alb
Perioada de inflorire/coacere Iunie, Iulie, August
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Borduri, Ghivece si jardiniere, Ronduri
Inaltime 10-15 cm, 6-8 m

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie