Seminte Fasole Mung Alexa 40g

Seminte Fasole Mung Alexa 40g – soi semitimpuriu, cu boabe de culoare verde si inaltime de 50-70cm. Consumati aceasta fasole bogata in aminoacizi, potasiu, fier si vitamine, pentru a va regla digestia, a va reduce tensiunea, a stabiliza insulina. Va veti mentine greutatea corporala adecvata si pielea tanara, elastica. 

7.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Fasole Mung Alexa 40g – soi semitimpuriu, cu boabe de culoare verde si inaltime de 50-70cm. Consumati aceasta fasole bogata in aminoacizi, potasiu, fier si vitamine, pentru a va regla digestia, a va reduce tensiunea, a stabiliza insulina. Va veti mentine greutatea corporala adecvata si pielea tanar, elastica. 

Caracteristici Seminte Fasole Mung Alexa 40g

Planta de fasole Mung Alexa poate atinge inaltimea de 50-70cm. Ea dezvolta flori galbene si pastai maro, ce contin boabe de culoare verde. Un aspect important la culturile de fasole Mung Alexa este ca solul trebuie sa fie in mod necesar ferit de ierburi si buruieni. Desi fasolea Mung isi fixeaza singura nitrogenul, este recomandata o fertilizare cu nitrogen dupa plantare.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Fasole Mung Alexa 40g

Semanare: incepand cu sfarsitul lunii aprilie si pana la jumatatea lunii mai. Semanarea se face la adancimea de 3-5cm. Densitatea recomandata este de 40-60 plante / mp. Semintele de fasole Mung Alexa germineaza la temperaturi de minim 15 grade Celsius.

Recoltare: in prima jumatate a lunii septembrie.

Fasolea Mung Alexa se recomanda pentru utilizarea in retete culinare precum humus, pate vegetal, salate si diverse deserturi cu iz asiatic. Acest soi de fasole este bogat in vitamina A, B, E, potasiu, fier si are un continut ridicat de proteine si fibre. Fasolea Mung este benefica la reglarea digestiei, prevenirea infarctului miocardic, stabilizarea insulinei si mentinerea greutatii corporale normale.

Specificatii

Producator seminte Agrosem TG Mures
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, gradini hobby, Industrializare
Crestere Semideterminata
Culoare Verde
Forma cilindrica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie