Ingrasamant Amalgerol Premium

Amalgerol Premium inigrasamant ideal pentru agricultura organica, 100% biodegradabil, cu efecte benefice asupra plantei si solului. Un ingrasamant organic din alge similar este Wuxal Ascofolcel mai concentrat biostimulator pe baza de alge marine, cu un continut crescut de hormoni naturali (ex: cytokinine, auxine, giberiline si betaine), cu proprietati deosebite oferite de procesul de chelatare.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Ingrasamant Amalgerol Premium

Ingrasamantul Amalgerol Premium este un produs natural, care are in compozitie mai mult de 40 de uleiuri esentiale, minerale si vegetale, extracte din alge marine si plante medicinale din muntii Alpi. Toate elementele sunt 100% biodegradabile, fara modificari genetice, conform rapoartelor Universitatii din Innsbruck, Austria. Acest produs corespunde normelor Uniunii Europene. Este licentiat de USDA- Departamentul de Agricultura al SUA, in conformitate cu Programul National Organic-NOP.

Este un produs natural, indicat agriculturii organice.

Actiune foliara (asupra plantei): Accelereaza cresterea culturilor, inclusiv a sistemului radicular. Ajuta la absorbtia in totalitate a elementelor nutritive NPK si microelementelor; duce la o retinere indelungata a apei in sol,asigura o mai buna umplere a bobuluila cereale; ofera uniformitate si vigoare culturilor;imbunatateste calitatea si poductia culturii; creste capacitatea plantelor de rezistenta la conditiile de stres - frig si seceta, si la daunatori; confera suport crescut de regenerare a plantelor afectate de stres hidric sau chimic; absorbtia de calciu este mai mare cu aproximativ 43%, ceea ce conduce la o mai buna pastrare a recoltei.

Actiune asupra solului (la radacina): Amelioreaza structura solului, influentand astfel fertilitatea lui si stabilitatea productiei. Activitatea micorizei din sol este crescuta; resturile vegetale se descompun accelerat; numarul de bacterii din sol este crescut, ceea ce duce la o descompunere biologica accentuata; deoarece au loc descompuneri intense, absorbtia caldurii este mai mare, ceea ce duce la cresterea temperaturii solului; ofera o mai buna permeabilitate si aerare a solului; impactul sistemelor intensive de agricultura asupra solului este redus.

Mod de aplicare Amalgerol Premium

Rapita→ 2,5-3 L/ha; 3-5 L/ha primavara, in combinatie cu tratamentele cu insecticide si fungicide
Porumb→ 3-5 L/ha la 4-8 frunze; inainte de aratura, pentru descompunerea tulpinilor 5L/ha + 10-20 kg de uree
Sfecla de zahar→ 3-5 L/ha la 8-10 frunze sau la aplicarea tratamentelor
Floarea soarelui→ 5 L/ha inainte de semanat si repetarea tratamentului la inceputul cresterii
Cartof→ 3-5 L/ha la inceputul dezvoltarii tuberculilor; se fac 3 tratamente,repetate la interval de 10-14 zile; se folosesc 300-1000L de solutie/ha
Vita de vie→ 3 L/ha, cu 4-5 aplicari, intre perioada infloririi si formarea boabelor
Mazare, fasole, soia→ 3-5 L/ha inainte de inflorit
Pomi fructiferi→ 3-5 L/ha, incepand cu faza de buton floral pana la colorarea fructelor, 4-5 aplicari repetate
Legume→ 3 l/ha, prima aplicare la 14 zile dupa plantare/rasarire; pe urma 3-5 tratamente la interval de 10 zile
Gazon→ 1-2 L/ha+100 L apa/1000mp; dupa aplicare se recomanda irigarea
Horticultura/sere→ nutri-irigatie cu 200 ml-500 ml/1000L apa, la interval de 10-14 zile; aplicare foliara cu 300 ml - 500 ml/ 100 L apa
Cereale→2,5-3 L/ha toamna; la formarea spicului 3-5 l/ha primavara.

Ingrasamantul Amalgerol Premium este un produs compatibil cu majoritatea pesticidelor. Are eficienta ridicata la temperaturi mai mari de 25°C. Trebuie efectuat testul de compatibilitate inainte de aplicare.

Atentie! Produsul nu este catalogat a fi periculos, insa indicam portejarea pielii si a ochilor in timpul utilizarii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de alimente si bauturi pentru animale. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei- Fumatul interzis. A nu se inspira vaporii produsului pulverizat. La contactul cu ochii, se spala imediat cu multa apa si se consulta medicul. In caz de inghitire, nu se provoaca voma, se consulta medicul imediat si se arata amabalajul/eticheta recipientului.

Specificatii

Plante tratate Ardei, Broccoli, Cais, Cartof, Castraveti, Ceapa, Cereale, Cereale paioase, Cires, Conopida, Dovlecei, Fasole, Floarea soarelui, Gazon, Grau, Gutui, Legume, Legume sera, Mar, Mazare, Morcov, Nectarin, Par, Pastarnac, Patrunjel, Pepeni, Pepeni verzi, Piersic, Pomi fructiferi, Porumb, Praz, Prun, Rapita, Ridiche neagra, Ridichi, Salata, Sfecla de zahar, Telina, Tomate, Usturoi, Varza, Vinete, Vita de vie
Producator Hechenbichler
Elemente Extracte din alge marine, Extracte din plante, Ulei mineral distilat, Uleiuri esentiale
Aplicare ingrasamant Foliar, La radacina
Ambalaj Flacon 1 L, Flacon 200 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie