Plasa sustinere castraveti

Plasa sustinere castraveti- ofera sprijin pentru castraveti, legume sau flori urcatoare. Cultiva in mod eficient castravetii fara sa te mai apleci!

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Plasa sustinere castraveti- plasa este utilizata cu scopul de a spijini castraveti, legume sau flori urcatoare. Cultiva in mod eficient castravetii fara sa te mai apleci, cu ajutorul plasei de sustinere!

Plasa de sustinere castraveti ofera spijin castravetilor aflati in perioada de vegetatie, dar si altor legume cataratoare cum ar fi fasolea urcatoare sau mazarea. Este ideala de utilizat in agricultura, in propria gradina sau pe campurile deschise. Plasa se poate folosi atat pe plan vertical pentru legume, cat si pe plan orizontal pentru flori.

Avantaje in folosirea plasei de sustinere castraveti:

 ♦aerul va circula mult mai eficient,

♦planta va primi mai bine lumina soarelui

♦frunzele vor fi protejate impotriva umiditatii si ulterior impotriva putrezirii.

De ce se folosim plasa sustinere castraveti - e rezistenta, usor de instalat, are greutate mica, e practica, permite o culegere usoara.

Plasa sustinere castraveti este realizata din polipropilena rezistenta la UV pe termen lung, se poate reutiliza si recicla. Geometria ochiurilor de plasa permite recoltarea usoara.

 

 

 

Specificatii

Producator Nortene

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie