Plasa antigrindina

Plasa antigrindina – plasa de protectie impotriva grindinei, realizata din polietilena de inalta densitate, rezistenta la coroziune.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Plasa antigrindina – plasa de protectie impotriva grindinei, realizata din polietilena de inalta densitate, un material ceros rezistent la coroziune.

 

Caracteristici Plasa antigrindina

Plasa antigrindina este realizata din polietilena de inalta densitate (HDPE). Acest material este durabil, rezista la coroziune si nu permite patrunderea razelor UV.

Plasa antigrindina este utilizata cu scopul de a proteja cultura impotriva efectelor distrugatoare pe care grindina le poate avea asupra plantelor. Utilizarea ei reduce riscul de compromitere al productiei.

Se instaleaza cu usurinta si poate fi refolosita la nevoie. Daca plasa antigrindina este instalata pe o suprafata prea mare, atunci aceasta va fi mai putin rezistenta. Este important ca sistemele de ancorare si suport ale plasei antigrindina sa fie instalate in mod corect.

Deoarece gaurile din plasa antigrindina au dimensiunea de 7mm x 6mm, grindina nu are posibilitatea de a patrunde. Datorita acestui sistem de protectie, fructele se coloreaza uniform si nu sunt expuse nici arsurilor solare.

Culoarea inchisa pe care o are aceasta plasa antigrindina creste gradul de umbrire cu pana la 15-18% comparativ cu plasele de culoare deschisa. Totodata, poate fi exploatata o perioada mai indelungata, fiind mai rezistenta decat plasele de culoarea deschisa. 

Specificatii

Producator Nortene

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie