Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Biostimulatori, regulatori crestere

Biostimulatori, regulatori crestere

Stimulatori crestere - se refera la orice substanta, microorganism care se aplica plantelor pentru accelerarea procesului de crestere a plantelor si cresterea tolerantei la stresul abiotic (temperatura, precipitatii etc.); fara a fi nutrienti, ameliatori de sol sau pesticide.

In categoria de biostimulatori de crestere se incadreaza toate produsele care favorizeaza cresterea si dezvoltarea plantelor pe tot parcursul ciclului de viata al culturilor, de la germinarea semintelor pana la maturitatea plantelor.

Biostimulatorii sunt disponibile in forme si compozitie diferite si sunt clasificate in trei grupe mari in functie de continut:

  • 1. substante humice → produse ce contin acid humic si/sau fluvic 
  • 2. produse cu hormoni → produse pe baza de alge ce contin hormoni naturli ca de exemplu auxine, citokinone, betanine etc.
  • 3. produse cu continut microbian sau de aminoacizi, proteine → se obtin din hidroliza enzimatica/ chimica a proteinelor din surse vegetale sau animale

 Regulatorii de crestere - modifica procesele fiziologice normale in plante. Majoritatea produselor din aceasta categorie sunt destinate in special cerealelor (ex: Cycogan 400), cu scopul de a prevenii alungirea plantelor de grau, orz evitand astfel caderea plantelor, dar sunt folosite cu succes si in cazul rasadurilor de legume.

Articole 1 pina la 9 din 15 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 15 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.